Reviews

BMW 530d Touring (2013)

"Ik had aanvankelijk een wat terughoudend gevoel bij een online dealer. Maar dat hebben ze meer dan recht gezet! Goede service, snelle reactie en garantie is ook echt garantie. Het heeft mij zeer positief verrast! Men is vriendelijk, pro-actief en afspraak is echt afspraak. Dit kom je niet vaak meer tegen."

18/06/2018 12:59 - Vleuten

BMW 540i xDrive Sedan (2017)

"Goede service, goede communicatie en vriendelijk personeel."

12/06/2018 17:49 - Amersfoort

BMW 520d Sedan (2017)

"Uitstekend. Vooral hun eigen enthousiasme voor het product en de dienstverlening, werkt aanstekelijk."

25/05/2018 09:08 - Vlaardingen

BMW 320i Sedan (2015)

"Perfecte communicatie en bereikbaarheid. Online een auto kopen zonder deze, tot de aflevering, gezien te hebben voelt onnatuurlijk en ‘raar’ maar doordat het contact zo goed is krijg je vertrouwen in het bedrijf. Dit vertrouwen is nooit beschaamd. Heb je na je aankoop nog vragen ook dan krijg je binnen de kortste tijd een reactie."

22/05/2018 15:43 - Ijsselstein

BMW X3 xDrive20d (2017)

"Ik ben zeer tevreden over QOETS en de BMW X3 die ik daar heb gekocht en beveel het bedrijf van harte aan. Ik had een aantal specifieke wensen en op de autowebsites kon ik niet een X3 vinden die daaraan voldeed. QOETS had binnen een paar dagen mijn droomauto gevonden. Handig dat ik ook in de avonduren en het weekend kon bellen of Whatappen en altijd binnen een paar uur reactie had . Aflevering thuis was top, veel uitleg en zoals afgesproken zat er geen krasje op de auto."

21/05/2018 19:55 - Berghem

BMW X5 xDrive25d (2017)

"Een goede ervaring. Accuraat en attent !! Zeker aan te bevelen."

21/05/2018 19:50 - Goutum

Audi Q5 Sport 2.0 TFSI quattro (2017)

"zeer positief. snelle reactie. zeer vriendelijke en beleefde bediening. behulpzaam. goede voorlichting. prompt reageren op vragen.
"

18/05/2018 13:21 - Leeuwarden

BMW X3 xDrive20d (2016)

"ben zeer tevreden staan altijd voor je klaar top"

17/05/2018 14:33 - Duizel

BMW 420i Gran Coupé (2017)

"Zeer tevreden over Qoets. Het bedrijf heeft voor mij een jonge gebruikte auto in het luxe segment gezocht, volgens mijn gedetailleerde opgave, en deed dat zeer snel tegen een goede prijs. De communicatie is top. Vriendelijke mensen die ook royaal buiten kantoortijden bereikbaar zijn en goed advies geven. En de service houdt niet op bij de voordeur. Ook daarna nog zeer behulpzaam. Ik kan het bedrijf zeer aanbevelen."

17/05/2018 10:02 - Diemen

Porsche Macan S Diesel (2015)

"Geweldig bedrijf met enhousiaste medewerkers! De service ligt hoog en alle contacten zijn zeer positief. Opleveren is een feestje en de aftersales is verrassend !!"

17/05/2018 08:07 - Hank

BMW 520d Touring (2012)

"Goede service, met proefrit aan huis en uitgebreide uitleg van de auto bij aflevering. Vriendelijke medewerkers en snelle reactie op berichten."

16/05/2018 21:20 - Harlingen

Volvo XC60 T5 AWD Inscription (2017)

"Prima bedrijf.
Houdt zich aan de afspraken.
Gedurende de aankomst van de auto tot aan de levering wordt je volledig op de hoogte gehouden van de voortgang.
Ook na de levering zeer attent.
"

16/05/2018 21:19 - Hoornaar

Mercedes-Benz E200 Estate (2017)

"Een fantastisch servicegericht autobedrijf waarbij gemeld mag worden dat veel van de collega auto bedrijven hier nog iets van kunnen leren!"

16/05/2018 21:05 - Noordgouwe

BMW X5 xDrive35i (2016)

"Zeer klant riendelijk bedrijf. Keurige aflevering met uitleg over de vele opties. Medewerkers met hart voor het bedrijf"

16/05/2018 20:23 - Laren

BMW 530i Sedan (2017)

"Van begin tot het einde van de aankoop van de auto was ik aangenaam verrast door de klantgerichtheid van Qoets. Welke vraag ik ook stelde, er kwam zeer snel een antwoord. Qoets heeft voor mij een auto gevonden die volledig aan mijn wensen voldeed en mij constant op de hoogte hield van de vorderingen in het logistieke proces om de auto vanuit Duitsland hier te krijgen. Ook regelmatig de update in de vorm van een video boodschap. Zeer verrassend en voelt als een sterke betrokkenheid bij mij als klant."

10/04/2018 17:03 - Tilburg

Volkswagen Golf Highline 1.2 TSI (2015)

"Het contact is super, snel, direct en duidelijk. De service net zo goed. Goed bereikbaar, meedenkend, vriendelijk."

27/03/2018 19:14 - Schiedam

Porsche Macan Turbo (2016)

"Met een gerichte zoekopdracht werden diverse opties aangereikt en uiteindelijk resulterend in de gewenste auto-uitvoering. Heldere offertes met uitgebreide specificaties en onderbouwing van de inruilwaarde. Obv afspraak is afspraakje adequate reacties op de diverse emailvragen is de auto in perfecte staat geleverd. Complimenten voor het Qoets team!"

27/03/2018 16:57 - Ijsselstein

Volvo XC90 T6 AWD Inscription (2017)

"Fijn en vertrouwd"

26/03/2018 09:34 - Uden

Mini Cooper Clubman (2016)

"Zeer goede service, correct, duidelijk en aandacht voor de klant"

25/03/2018 20:14 - Sittard

BMW 740d xDrive (2017)

"Zeer goede service, hoge snelheid van antwoorden en consistente service, ook na verkoop en levering van de auto."

25/03/2018 20:10 - Purmerend

BMW X5 xDrive35i (2016)

"Heel goed. De reactiesnelheid van de medewerkers van Qoets.nl is zeer goed. De gehele workflow lijkt heel goed doordacht en uitgevoerd. Het verkoop- en afleveringsproces verloopt soepel. De beloften worden waargemaakt. Streefdata worden gehaald."

04/03/2018 21:57 - Amsterdam

BMW X5 xDrive30d (2017)

"Goede informatie en prima service door klantvriendelijke medewerkers"

04/03/2018 20:08 - Grou

BMW X5 xDrive30d (2017)

"Erg positief en persoonlijk"

24/02/2018 14:36 - Oosterhout

BMW X1 xDrive20i (2017)

"Drieenhalf jaar geleden kocht ik een prachtige 530 bij Qoets. Best spannend zo via internet en op grond van de door hen geplaatste foto’s. Nu heb ik zojuist mijn 2e BMW bij hen gekocht. Een prachtige X1. Wederom een prettige deal gesloten en afgeleverd door Han zoals het ook de eerste keer ging. Het voelt super vertrouwd en de ervaring heeft mij inmiddels geleerd dat ik nog nooit zo’n geweldige garantie heb gehad."

19/02/2018 12:56 - Groningen

Volvo XC60 D5 AWD Summun (2017)

"Prettig, deskundig, snel"

19/02/2018 10:20 - Den Haag

BMW 435d xDrive Gran Coupé (2017)

"Het zijn allemaal vriendelijke auto liefhebbers. Die je netjes tewoord staan.
Je krijgt elke keer netjes antwoord op je vragen. En communicatie voor aflevering is super. Tijdens de aflevering werd alles netjes uitgelegd en namen ze de tijd voor je om alles netjes uit te leggen echt super en de nazorg is ook allemaal goed geregeld. De merk Dealer kan hier heel veel van leren.
"

18/02/2018 21:23 - Volkel

BMW 530d xDrive Touring (2016)

"Qoets.nl weet precies de juiste snaar te raken bij mij als autoliefhebber: van begin tot eind duidelijkheid, overleg waar nodig en een geweldige auto als resultaat. Elke afspraak wordt nagekomen. Echt onderscheidend in autoland."

18/02/2018 20:25 - Leiden

BMW 325d Gran Turismo (2014)

"Goede ervaring; communicatie snel, helder, en transparant. Gedurende het hele aankoopproces op een prettige manier geholpen en ook de nazorg was uitstekend."

18/02/2018 20:09 - Rotterdam

Audi Q5 2.0 TFSI quattro (2017)

"Goede service"

05/02/2018 17:52 - Hoorn

BMW 520d Touring (2016)

"Zeer vriendelijk, hulpvaardig en ontzorgend"

03/02/2018 19:08 - Beuningen

BMW 440i Cabrio xDrive (2017)

"Binnen enkele dagen kreeg ik al bericht dat de auto, die ik zocht gevonden was. Dat was een grote verrassing voor mij, daar ik al meer dan een jaar op zoek was naar de auto van mijn keuze. Dus alle lof voor de snelle reactie en vlotte levering. De in ontvangst name is zeer aangenaam verlopen en er werd ook alle tijd voor uit getrokken om mij het gebruik van de auto uit te leggen. Heel erg bedankt voor het mooie boek, dat ik onlangs heb ontvangen."

30/01/2018 17:43 - Haren

Audi Q2 1.4 TFSI CoD sport (2017)

"Menig regulier autobedrijf zal moeite hebben om te tippen aan de klanten belevenis welke Qoets creëert, van aankoop tot levering en daarna.
Ik kijk met plezier terug op dit traject en kan het iedereen aanraden
"

30/01/2018 09:45 - Sneek

Mini Cooper 5-deurs (2014)

"Ongelooflijk! Zeer service minded! Snel , vriendelijk!
Als je iets vraagt wordt er meteen op gereageerd.
Het komt allemaal zeer professioneel over!
"

29/01/2018 10:53 - Den Haag

Audi Q7 3.0 TDI e-tron quattro (2016)

"Vriendelijk , super klant gericht , zeer correct met afspraken , prijs kwaliteit top .
Alle tijd voor de aflevering
"

29/01/2018 09:23 - Vrouwenpolder

Range Rover Sport SDV6 HSE Dynamic (2014)

"Qoets heeft een zeer klantvriendelijke benadering en alles wordt zeer correct verwerkt en behandeld. Professionele en moderne werkwijze alhoewel het online kopen van een dergelijke groeten inkoop ook wel even wennen was."

28/01/2018 21:27 - Amsterdam

Audi Q7 3.0 TDI e-tron quattro (2016)

"Goed geluisterd naar de wensen, snelle en correcte afhandeling. Verder een prima aftersales."

28/01/2018 21:09 - Arnhem

BMW X5 xDrive30d (2016)

"Zeer kundig en vriendelijk personeel. Altijd bereikbaar, ook na kantoortijden. Super service en kwaliteitsgerichte organisatie."

28/01/2018 21:09 - Borne

BMW 530d xDrive Touring (2016)

"Service gericht, snel en klant tevredenheid is hun motto"

28/01/2018 20:39 - Utrecht

Mini Cooper S ALL4 (2014)

"Zeer positieve ervaring na eerst toch sceptisch te zijn geweest om online een auto te kopen. Gedurende het hele proces werd het vertrouwen steeds meer gewonnen en hebben ze tot en met de afhandeling en nazorg de verwachtingen overtroffen!"

28/01/2018 20:14 - Wierden

BMW 640d xDrive Gran Coupé (2014)

"Geniaal. Snelle respons op vragen en antwoorden zijn spot-on. Uitstekende communicatie in de periode voor de levering van de auto. Flexibiliteit en betrouwbaarheid staan echt hoog in het vaandel. Ik kan eigenlijk geen kritisch punt benoemen.


"

23/12/2017 16:11 - Bussum

BMW 530d Touring (2017)

"Correct, super beleefd en service gericht."

22/12/2017 20:06 - Rotterdam

Audi A4 2.0 TDI quattro Avant (2016)

"pro actief, prettige omgangsvormen en adequaat reageren op de vragen welke ik heb. zowel telefonisch als via social media vlot bereikbaar."

08/12/2017 10:43 - Leeuwarden

BMW M550 xDrive Touring (2013)

"Zeer correct, compleet en adequaat geholpen. Niets was onmogelijk of te veel! Onderling was men goed op de hoogte van de afspraken. Dat geeft een prettig gevoel."

02/12/2017 10:27 - Delft

BMW 320d Sedan (2016)

"Moderne manier om auto aan te schaffen, maar wel met hoogstaande service zoals je van een dealer verwacht. Mensen van Qoets hebben tijd en aandacht voor je. Je voelt, dat ze weten, dat een auto kopen iets bijzonders is."

28/11/2017 15:47 - Oud-Beijerland

BMW 540i xDrive Sedan (2017)

"Mijn algemene ervaring met dit autobedrijf is heel goed. De service en klantvriendelijkheid staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Mede daarom heb ik voor de derde keer bij Qoets een BMW 5 gekocht."

26/11/2017 20:54 - Leidschendam

Volvo XC90 T8 Twin Engine AWD Plug-in Hybrid Inscription (2015)

"Goede service en korte lijnen waardoor er snel geschakeld kan worden. Medewerkers nemen snel telefoon op of bellen spoedig terug."

20/11/2017 13:44 - Zuidhorn

BMW X3 xDrive30d (2014)

"Zeer betrouwbaar, komen afspraken na en hebben een ongekende service.

"

13/10/2017 17:28 - De Bilt

BMW X5 40d xDrive (2016)

"Zeer goed"

09/10/2017 13:00 - Beverwijk

Mini Cooper S Cabrio (2016)

"Met vertrouwen wederom een opdracht gegeven voor het aankopen van een bijzondere auto; ook dit (derde) exemplaar voldoet aan de verwachting, het service niveau is Qoets -waardig! Mannen, dank."

07/10/2017 18:01 - Zevenhuizen

Range Rover Sport 3.0 TDV6 HSE Dynamic (2014)

"Helemaal top"

05/10/2017 20:17 - Vlaardingen

Audi A3 1.0 TFSI sportback (2016)

"Een autobedrijf van deze tijd. Fantastisch"

19/09/2017 11:29 - Haarlem

Mini Cooper 5-deurs (2016)

"Snelle en zeer goede service. Heldere communicatie. Klantvriendelijk tot in de kleinste details. Goede kennis van zaken."

19/09/2017 08:19 - Rotterdam

Volvo XC90 T5 AWD Inscription (2017)

"Perfect. Heb niet het idee dat ik een gebruikte auto gekocht heb."

18/09/2017 11:29 - Zeist

Mercedes ML 350 BlueTEC (2012)

"Bijzonder goed."

18/09/2017 11:26 - Scharnegoutum

BMW 520i Touring (2013)

"Erg prettig, daar wordt het aankoopplezier groter van"

17/09/2017 20:15 - Amsterdam

BMW M550 xDrive Sedan (2016)

"Dit was de tweede keer op rij dat Qoets voor mij een uitstekende auto heeft gezocht, gevonden en geleverd en beide keren waren zowel auto als de dienstverlening van voor tot achter super! Het hele team is zeer klantgericht, stipt en prettig in de omgang.
"

16/09/2017 07:49 - Roosendaal

BMW 330d Touring (2013)

"Heel goed bereikbaar, doen wat ze zeggen en meer."

15/09/2017 21:30 - Lelystad

BMW X5 50i xDrive (2013)

"Uitstekend! Duidelijke afspraken en service."

12/09/2017 14:46 - Amstelveen

Range Rover 3.0 TDV6 SWB HSE (2017)

"Prima ervaring tot nu toe. Het persoonlijke is een erg sterk punt en onderscheidend. Dit moeten ze wel vasthouden ondanks de snelle groei. Is belangrijk als USP.
Servicegericht, klantvriendelijk, persoonlijk, vakbekwaam, gezellig en doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.
Prima organisatie en fijn en goed om zaken mee te doen.
"

11/09/2017 16:21 - Berkel-Enschot

Audi SQ5 3.0 TDI quattro Plus (2016)

"Zeer persoonlijke benadering bij aankoop occasion vanuit Duitsland. Snelle reactie via mail en telefoon. Aflevering prima! Een andere benadering van verkoop van auto's maar zeker de moeite waard."

11/09/2017 08:52 - Eagum

BMW 330e Sedan (2016)

"Een autobedrijf dat snapt hoe je in deze tijd een prospect tot een klant maakt.
Ludieke presentatie van de offerte en uiterst professioneel in het meten van de klantperceptie in offertefase, Zeer persoonlijke benadering en uiterst hartelijke communicatie. Van eerste contact tot aftersales: Topbedrijf!
"

11/09/2017 08:21 - Utrecht

Mercedes Benz CLS 220d Shooting Break (2015)

"Erg goede service, plezierig contact, snel schakelen."

30/07/2017 21:21 - Heemstede

Mini Cooper S Countryman (2011)

"Vooruitstrevend, service gericht en scherp!"

30/07/2017 20:49 - Barendrecht

Audi A6 3.0 BiTDI Avant (2015)

"Zeer goede ervaring. Makkelijk en regelmatig contact en inhoudelijke reactie op vragen. Correcte maar toch 'losse' manier van communiceren.
"

09/07/2017 19:54 - Den Haag

BMW 530d xDrive Touring (2013)

"Zeer klantvriendelijk, goed bereikbaar en professioneel.
Correcte afhandeling en uitstekende aftersale.
"

03/07/2017 10:45 - Utrecht

Volvo XC90 D5 AWD Momentum (2016)

"Positief, komen afspraken na en zijn betrouwbaar. Goede kennis over voertuigen en de verschillen tussen merken en types."

03/07/2017 07:31 - Amsterdam

Mini Cooper Clubman (2010)

"Goed"

02/07/2017 20:41 - Maarssen

Mini Cooper 5-deurs (2016)

"Zeer correct, zowel gedurende het aanschafproces alswel de after sale afhandelingen.
Snelle reactietijd (o.a via whatssapp en mail) en afspraak is afspraak.
Ook voor de aflevering namen ze ruimschoots de tijd.
De aangeschafte auto voldoet volledig aan mijn verwachtingen en wensen.
"

02/07/2017 20:40 - Utrecht

Volkswagen Polo (2016)

"Geweldige service, bij proefrit werd auto thuis afgeleverd; heldere en accurate communicatie. De mensen van Qoets.nl regelen werkelijk alles; kan hen ten zeerste aanbevelen!"

02/07/2017 20:38 - Oosterhout NB

BMW X5 xDrive40d (2016)

"3 jaar geleden verrast door de professionaliteit waarmee Qoets te werk gaat! Sales en after-sales kloppen perfect en het beste compliment dat je ze kunt geven is er weer een nieuwe auto te kopen. Dat is dan ook gebeurd!"

26/06/2017 09:35 - Maastricht

BMW 730d (2014)

"Vanuit mijn eigen bedrijf heb ik uiteraard een groot zwak voor de ondernemer die een business herdefinieert met behulp van maatwerksoftware. Op die manier ging ik het koopproces in en werd in dat traject alleen maar nóg enthousiaster. Chapeau."

20/06/2017 12:09 - 's-Hertogenbosch

Audi A4 Avant 2.0 TDI (2016)

"Nette correcte service en werd goed op de hoogte gehouden over de levering van de auto"

12/06/2017 09:18 - Deventer

Audi Q3 2.0 TFSI quattro (2012)

"Erg goed"

07/06/2017 08:16 - Reeuwijk-Brug

Porsche 911 Carrera 4S (2014)

"Fantastisch: snel, scherp, precies en klantgericht. Alles klopt en wordt geregeld. On nederlands beschikbaar en toegankelijk."

04/06/2017 22:03 - Amsterdam

BMW X3 xDrive20d (2016)

"Service gericht!"

26/05/2017 20:18 - Wassenaar

Mercedes-Benz S500 Cabrio (2016)

"Dit is hoe service en klantgerichtheid horen te zijn. Altijd weer een bijzonder goede service en het daarbijkomende enthousiasme en betrokkenheid van elke medewerker maakt het altijd weer een speciale ervaring."

22/05/2017 09:25 - Vijfhuizen

Audi Q7 3.0 TDI quattro (2015)

"Zeer goed"

22/05/2017 07:33 - Heemstede

Mercedes-Benz GLE 350 d 4MATIC (2016)

"Prima"

15/05/2017 16:44 - Voorhout

VW Golf GTE (2016)

"Van begin tot eind goed geregeld en de informatievoorziening was top!"

15/05/2017 07:12 - Hardinxveld-Giessendam

BMW 528i Sedan (2013)

"Service van top niveau. Persoonlijke aandacht en hoge attentie waarde."

08/05/2017 14:18 - Leeuwarden

Audi A6 Avant 3.0 TDI (2012)

"Nog geen probleem erg goed eigenlijk alleen valt of staat deze gedachte bij het gegeven of er een enorme reparatie zit aan te komen bij de eerste beurt"

07/05/2017 21:58 - Best

BMW M4 Coupé (2015)

"Helemaal top!"

30/04/2017 20:18 - Apeldoorn

BMW 530d xDrive Gran Turismo (2016)

"Ze gaan door totdat de gewenste auto is gevonden. Erg fijne ervaring om zo behulpzaam te worden geholpen."

21/04/2017 21:45 - Barendrecht

Audi A4 Avant 2.0 TDI (2016)

"Goed"

21/04/2017 20:02 - Bronkhorst

Land Rover Discovery 2.0 TD4 HSE (2016)

"Fantastische service, prachtige auto' s die je zelfs zonder er in gereden te hebben kunt aanschaffen met een gerust hart, zeer klantvriendelijk en behulpzaam personeel. Komen hun afspraken altijd na."

18/04/2017 09:10 - Ulvenhout

Porsche 911 Targa 4 (2014)

"Alle medewerkers van Qoets.nl hebben een enorme klantvriendelijkheid, denken mee, doen wat wordt beloofd en nemen alle zorgen uit handen! Een voorbeeld zoals iedere dienstverlener zou moeten werken. Ik kan Qoets.nl wederom aanbevelen."

16/04/2017 22:45 - Oosterhout NB

BMW 430d Gran Coupé (2016)

"Professioneel, snel, klantvriendelijk."

10/04/2017 21:36 - Hoogland

BMW 740d xDrive (2016)

"Keurige prijsstelling, maar eerst overeenkomst aangaan alvorens de auto kan worden gezien en mee kan worden proefgereden."

03/04/2017 06:58 - Leeuwarden

BMW 523i Touring (2011)

"Vanaf het eerste contact, het moment van afleveren en ook de service achteraf!
Je voelt aan alles dat het goed is, zeer vriendelijk en vooral meedenkend aan de wensen van de klant.
Zou zonder zorgen hier nogmaals een mooie "Qoets" aanschaffen!
"

27/03/2017 22:32 - Krimpen aan den IJssel

Porsche Cayenne S E-Hybrid (2015)

"Zeer positief, alle medewerkers zijn correct en accuraat in het nakomen van gemaakte afspraken."

20/03/2017 20:54 - Noordeloos

BMW 320d GT (2016)

"Erg goed. Men is positief onderscheidend in de presentatie en klantbenadering. Men weet bovendien goed waarover men het heeft."

18/03/2017 13:51 - Oldenzaal

Audi A6 3.0TDI Avant (2015)

"zeer betrouwbaar bedrijf , en correcte afhandeling van zaken"

28/02/2017 22:33 - Nijmegen

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio (2016)

"zeer correct en zeer accuraat"

27/02/2017 12:09 - Zonnemaire

BMW 220i Active Tourer (2016)

"Goed aanbod, nette aflevering excelente service en alles digitaal"

27/02/2017 07:52 - Hoogland

Audi A3 1.2 TFSI Sportback Attraction (2012)

"Erg goede service, auto werd thuis afgeleverd, oude auto meegenomen, goed online concept en heel belangrijk goede nazorg."

20/02/2017 17:34 - Overveen

Audi A3 1.4TFSI e-tron (2015)

"Prima"

20/02/2017 09:55 - Utrecht

Audi Q7 3.0 TDI Quattro (2015)

"Heel interessant en van deze tijd. Mailen en appen zoals je ook met je collega's doet"

19/02/2017 22:10 - Utrecht

BMW 530d Touring (2011)

"Snelle adequate afhandeling van vragen en zeer vriendelijke klantbenadering die ik als prettig heb ervaren."

17/02/2017 20:37 - Almere

BMW 320i Sedan (2015)

"Wij hebben via een goede vriend aan Qoets.nl een zoekopdracht verstrekt. Er kwamen gelijk enkele mooie aanbiedingen in onze mailbox. De aankoop was zo geregeld. Ongeveer 3 weken later werd de auto thuis afgeleverd, perfecte service met een uitgebreide toelichting over de auto.
Er wordt helemaal niet getwijfeld over de onderhoudsafspraken, zal naar alle waarschijnlijkheid zeer soepel verlopen.
"

13/02/2017 11:01 - Almere

Audi A4 2.0 TFSI ultra Avant (2016)

"Correcte afhandeling van zaken, snelle reactie snelheid, nette aflevering.
Advisering te goed afgestemd op de gevraagde onderdelen, kwam redelijk overeen met het gevraagde, naar mijn mening teveel. Zou meer ruimte voor keuze's mogen zijn
"

13/02/2017 10:39 - Diemen

BMW X5 xDrive30d (2016)

"Tot op heden, zeer goede service en ongekend klant vriendelijk. Betreft eerste ervaringen heb de auto pas in mijn bezit."

13/02/2017 08:29 - Dordrecht

BMW X5 xDrive40d (2015)

"Kort maar krachtig gewoon uitstekend"

12/02/2017 20:46 - Rijsoord

Volvo V90 D4 Momentum (2016)

"Zeer correct en vriendelijk. Meer klantgericht dat dit ken ik niet!"

12/02/2017 19:04 - Zeist

BMW 435i Cabrio (2014)

"Ervaring met Qoets is heel goed, dit is onze tweede auto via hun. Ook voor onderhoud ideaal, ze halen en brengen de auto voor service en winterbanden etc, zeer goede service."

06/02/2017 14:03 - Bussum

BMW X3 xDrive20d (2016)

"Qoets hanteert de persoonlijke touch in het gehele traject; van a tot z straalt men ambitie uit en maakt men de verwachtingen waar. ​Hiermee zijn ze m.i. echt onderscheidend t.o.v. de 'gewone dealer'."

06/02/2017 00:57 - Utrecht

BMW X5 xDrive50i (2016)

"De aanschaf van een auto bij Qoets is, in vergelijking met de reguliere BMW dealer, een verademing. Uitstekende communicatie, zeer klantvriendelijk en snelle respons. Binnen een week mijn droom auto gevonden. Niet van nieuw te onderscheiden. Voor de aflevering wordt ruim de tijd genomen. Zo kan het dus ook!


"

05/02/2017 23:16 - Hulst

Audi Q7 3.0 TDI quattro (2015)

"Een verfrissende, andere manier van zakendoen. Transparantie en goede communicatie en een scherpe prijs. Ook de aftersales is bovengemiddeld."

24/01/2017 16:41 - Badhoevedorp

BMW 535d xDrive Touring (2013)

"Fijn contact met echte liefhebbers. Tijdens de verkenning denken zij echt mee en geven nuttige suggesties. Meerdere opties worden enthousiast naast elkaar uitgewerkt. Het hele proces van offerte tot afhandeling verloopt netjes, snel en transparant. De aflevering zelf is zeer correct. Dit is het moderne auto kopen. Qoets is het vertrouwen meer dan waard."

20/01/2017 20:07 - Sint-Michielsgestel

BMW 525d Touring (2016)

"Zeer attente service, professionele benadering. Veel aandacht en begeleiding in het traject voorafgaand aan de koop en ook tussen overeenkomst en levering."

19/01/2017 21:00 - Amersfoort

Audi A6 3.0 TDI quattro Avant (2015)

"Afspraak is afspraak, prettig contact vanaf aankoop tot aflevering. Ben zeer tevreden."

18/01/2017 09:23 - Reeuwijk

BMW 330e Sedan (2016)

"De jongens van Qoets.NL laten zien dat het ook anders kan."

17/01/2017 08:33 - Tirns

BMW M550d xDrive Touring (2013)

"De toekomst wat betreft het kopen van een nieuwe auto, als je het zo doet moet je het goed doen, met snelheid in voorstellen en uitmuntende service. Laat dat nu net hetgene zijn wat Qoets fantastisch voor elkaar heeft, met een briljante "after sales". Enorme aanrader!"

16/01/2017 20:29 - Amsterdam

BMW X6 xDrive30d (2016)

"Gelukkig zijn er nog (of weer) bedrijven die hun klant op de eerste plaats zetten en gewoon doen wat ze beloven.
En als er een keer iets is denken in oplossingen.
Ook het feit dat de auto die al op voorraad was even werd neergezet thuis voor een proefrit was erg prettig en waarschijnlijk doorslaggevend. Een stuk aangenamer dan koffie drinken met een verkoper in de showroom.
Super tevreden!
"

16/01/2017 15:47 - Breukelen

BMW 535i xDrive Touring (2016)

"Voor mij een geheel nieuwe ervaring, online een auto kopen. Alhoewel veelvuldig telefonisch/mail/app contact ook geen probleem is. Uitstekende directe communicatie, meedenken, 7 dagen in de week direct antwoord en thuis afleveren van de auto staan in schril contrast met ervaring bij de merkdealer. Na deze ervaring kan ik Qoets iedereen aanraden die op zoek is naar een fraaie auto in nieuwstaat."

15/01/2017 21:06 - Hengelo

BMW 535i Touring (2011)

"Naar mijn mening het beste autobedrijf van Nederland. Uitstekende service en begrijpen wat een klant wil. Als er een probleem is, wordt het meteen opgelost. Een zeldzaamheid in autoland!"

15/01/2017 20:31 - Amsterdam

BMW i3 (2014)

"Vrijdag een inruilverzoek ingedient, zaterdag een onruilvoorstel ontvangen en dinsdag de koop rondgemaakt en vrijdag de auto kunnen ophalen. De auto voldoet uitstekend aan de verwachtingen."

11/01/2017 16:22 - Neede

BMW 530d Touring (2016)

"Onze reactie al op Facebook gezet. Zeer tevreden! Complimenten."

09/01/2017 09:57 - Gieten

Mercedes-Benz CLA 200d (2016)

"uitermate correct en topservice."

09/01/2017 09:56 - Veendam

BMW 330e Sedan (2015)

"Quets is echt een bedrijf waar de klant centraal staat. Toen ik een offerte vroeg had ik deze een uur later in de mail. De auto was telefonisch snel besteld.
De aflevering was top, ze nemen echt de tijd om uit te leggen hoe alles in de auto werkt. Buiten kantooruren was geen enkel probleem.
Goed om te zien hoe succesvol Qoets is met deze andere formule van auto's verkopen.
"

08/12/2016 17:16 - Twello

BMW 520d Touring (2015)

"Qoets heeft mij na vele jaren "weg getrokken" bij mijn dealer. De snelle response op iedere vraag, de flexibiliteit in hun service en de absolute scherpe aanbieding hebben mij overtuigd. Zelfs na de koop en aflevering, werden mijn overige vragen zeer snel & concreet beantwoord. Ik ben overtuigd en kan iedereen Qoets aanbevelen!"

27/11/2016 21:42 - Utrecht

BMW 750i xDrive (2015)

"Goede, plezierige en deskundige aflevering waarbij kleine onvolkomenheden keurig direct hersteld werden.
Voor mijn gevoel heb ik een nieuwe auto gekocht.
"

19/11/2016 13:37 - Nijmegen

Porsche 911 Carrera S Coupé (2012)

"Mijn eerste auto had Qoets binnen 2 dagen gevonden en ook nu een jaar later was mijn nieuwe auto weer binnen 2 dagen rond! De auto 's avonds laat ophalen op het afhaalcenter waar hij voor de grote lichtwand staat is een feestje!"

06/11/2016 21:54 - Vijfhuizen

BMW 340i xDrive Touring (2016)

"Zeer goede persoonlijke benadering, geduldig, klantervaring staat centraal en Qoets is zeker geen standaard autoverkoper. Menig autobedrijf kan hier nog wat van leren."

30/10/2016 11:11 - Kaatsheuvel

Mini Cooper S Countryman (2012)

"Wederom perfect geholpen bij de aankoop van een zeer nette auto, hoewel eigenlijk de aankoop maar de helft van de Qoets-service ervaring betreft. Het is vooral de algehele flexibiliteit, ook bij onderhoud, die het hem doet."

24/10/2016 11:39 - Amstelveen

BMW 530d Sedan (2015)

"Van het eerste contact tot op heden snel, vakbekwaam en uiterst correct handelen."

24/10/2016 06:56 - Hendrik Ido Ambacht

Mercedes-Benz E200 Estate (2016)

"Qoets staat voor een zeer persoonlijke, professionele, enorm betrokken en klantvriendelijke service. Fenomenale behandeling waar veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen"

23/10/2016 20:56 - Vijfhuizen

BMW 530d xDrive Touring (2015)

"Qoets is een betrouwbare partij die doet wat zij beloven op de website. Dit niet alleen, Qoets doet dit snel, op een prettige manier en met scherpe prijzen."

19/10/2016 23:48 - Kolhorn

Audi A6 3.0 TDI BiT Quattro Avant (2016)

"Goed"

10/10/2016 14:02 - Voorthuizen

Audi Q7 3.0 TDI Quattro (2016)

"Qoets.nl is ten alle tijden zeer correct bij de opvolging van afspraken en levert wat ze beloven."

10/10/2016 09:01 - Rotterdam

BMW Z4 Roadster sDrive18i (2015)

"In het begin moest ik even aan de formule wennen, maar moet zeggen dat dit achteraf prima bevallen is ,daar de auto in kwestie volledig aan onze verwachtingen voldeed.
Prettig is dat ze per telefoon en per app goed bereikbaar zijn en snel op je vraag reageren.
"

09/10/2016 22:52 - Castricum

BMW 530d xDrive Touring (2015)

"Top service!"

25/09/2016 20:19 - Amsterdam

BMW X3 xDrive20i (2015)

"het gehele aankooppproces was in een ontspannen en ongedwongen sfeer met duidelijke informatie , ook bij de aflevering - kortom: alles prima geregeld"

21/09/2016 09:53 - Ouderkerk aan den IJssel

BMW 318d Touring (2013)

"zeer vakkundig en staan direct voor je klaar. Na telefonisch contact kreeg ik 2 dagen later al een voorstel. indien er iets niet voldoet lossen ze het zonder problemen voor je op."

21/09/2016 08:13 - De Bilt

BMW 435i xDrive Gran Coupé (2015)

"Vorig jaar ben ik in contact gekomen met Qoets. Het bedrijf valt op door het enorme servicelevel. Doordat ik niet helemaal wist wat ik wilde heeft het nog lang geduurt voordat de auto uiteindelijk uitgekozen is. Het bedrijf is ten alle tijden geduldig geweest en heeft op alle mogelijke vlakken meegedacht.

Na aanschaf is de dienstverlening nog steeds super. Als er iets is staat er binnen no-time een andere auto voor de deur.
"

18/09/2016 20:28 - IJsselstein

BMW 530d Touring (2015)

"Qoets.nl heeft mij uitstekend geholpen in het vinden van de auto waar ik al lang naar op zoek was. Ook het vervolg was erg goed: zorgvuldig, meedenkend, ontzorgend en betrouwbaar in woord en daad."

02/09/2016 10:34 - Bussum

BMW 330i Touring (2015)

"Zeer leuke en heldere wijze van werken, de volgende BMW zal zeker weer bij Qoeta gekocht worden. Service was meer dan perfect."

24/08/2016 13:42 - Coevorden

BMW 116i (2014)

"Goed en heldere communicatie. Afspraak=afspraak. Prettige manier van zaken doen."

22/08/2016 08:47 - Amsterdam

Audi A3 Sportback e-tron (2015)

"Zeer goed! Hele persoonlijke service en komen de afspraken goed na!"

22/08/2016 08:37 - Rotterdam

Audi A6 3.0 TDI BiT Quattro Avant (2013)

"Kan met geen andere woorden zeggen dat het hele proces van A tm Z
zeer correct is verlopen.
"

15/08/2016 09:26 - Schalsum

BMW 435i Cabrio (2015)

"Het verschil tussen de traditionele BMW dealer en Qoets, is hetzelfde als tussen klanten en gasten in een hotel. Als je eenmaal gast bent, wil je niet meer als klant behandeld worden. Qoets neemt me pro actief alles uit handen op mobiliteitsgebied en blijft steeds weer verrassen en verwachtingen overtreffen. Daardoor ben ik een fan geworden."

08/08/2016 11:59 - Ter Aar

Volvo V60 D6 AWD (2015)

"Bijzonder correct en doortastend gehandeld door onze contactpersoon.
Voelde goed aan waar de behoefte lag.

Prettige omgang, echte aanrader op gebied van service.
"

07/08/2016 11:42 - Purmerend

BMW 535d Touring (2013)

"Inmiddels al de 4e auto die ik bij de heren van Qoets.nl heb gekocht, en wederom perfect geholpen. Met name qua flexibiliteit echt een unieke ervaring."

03/08/2016 11:48 - Amstelveen

BMW 220d Coupé (2015)

"Goede service leuke mensen wat ze beloven komen ze na geen minpunten"

29/07/2016 07:31 - Wellerlooi

BMW 330d Touring (2014)

"Goede nette offertes en afwikkeling"

26/07/2016 20:54 - Wolvega

BMW 535i xDrive Sedan (2015)

"voor mij eerste keer om een auto ongezien te kopen bij een bedrijf waarvan ik de mensen niet kende. Aangenaam verrast. De Jongens hebben er verstand van en bovenal hebben zij liefde voor hun vak. Bravo! Mij mogen jullie over 3 jaar weer bellen!"

26/07/2016 19:48 - Heerlen

Audi A3 Sportback e-tron (2015)

"ultieme klantvriendelijkheid"

24/07/2016 13:32 - Amsterdam

Audi A3 Sportback e-tron (2015)

"Qoets tilt de definitie van klantvriendelijkheid en service naar een nieuw niveau. Alle vragen worden erg snel en persoonlijk beantwoord zonder onnodige formulieren en lange keuzemenu's - zelfs buiten kantoortijden!"

24/07/2016 11:48 - Amsterdam

BMW M550d xDrive Touring (2015)

"Top service! Afspraak = Afspraak! Enthousiast team! Innoverende organisatie!

"

23/07/2016 20:57 - Beuningen

BMW 530d Sedan (2014)

"Qoets heeft mij een aantrekkelijk aanbod gedaan.
Mijn broer had met zijn aankoop ook een prima ervaring.met de firma
De afspraken zijn prima verlopen en nagekomen.
Mijn volgende BMW komt zeker weer van Qoets vandaan !

"

23/07/2016 20:19 - Breda

BMW 520d Touring (2013)

"Top service!, maken waar wat ze zeggen!"

19/07/2016 20:09 - Zoutkamp

BMW Z4 sDrive18i (2015)

"Qoets heeft het kopen van een auto tot een feest weten te maken. Zeer persoonlijke dienstverlening. Het is erg prettig om 's-avonds direct contact te kunnen hebben. De reactietijd op mijn vragen was iedere keer zeer kort. Qoets heeft alle digitale middelen ingezet (chat, email, whatsapp) en dat maakt het contact zeer persoonlijk en prettig. Ook na aflevering van mijn auto was de service extreem snel en extreem klantvriendelijk."

08/07/2016 09:34 - Nigtevecht

BMW 225e xDrive Active Tourer (2015)

"wederom zeer correct geholpen. hier kunnen merkdealers nog wat van leren.
"

04/07/2016 10:56 - Middelharnis

BMW X5 M50d (2015)

"Prima! Ik hou van snel schakelen en snel dingen regelen. Ik werd binnen een kwartier gebeld nadat ik mijn gegevens had achtergelaten. Dat, samen met een serieus inruil voorstel, maakte dat ik snel verder wilde.

Aflevering was helemaal prima, spic en span!
"

04/07/2016 08:33 - Zaandam

BMW 330e Sedan (2015)

"Ongekende kwaliteit en aandacht voor de klant. In ieder aspect gaat Qoets en stapje verder dan je als klant verwacht."

03/07/2016 10:46 - Rotterdam

Mini Cooper S (2015)

"Goed contact en snelle service. Qoets is betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken stipt na. Auto's zijn natuurlijk gebruikt, maar worden in vrijwel nieuwstaat afgeleverd. In één woord: Top!"

02/07/2016 20:50 - Poortugaal

Audi A3 Sportback (2014)

"Zeer tevreden met de service die geboden worden. Daarnaast wordt geprobeerd zo goed mogelijk aan mijn wensen te voldoen."

22/06/2016 23:01 - Amsterdam

BMW 530d Touring (2015)

"Prettige mensen. Binnen 24 h levering van de auto, waarbij alle afspraken zijn nagekomen.
Goede kennis en erg complete uitleg van de gehele auto.
"

18/06/2016 19:54 - Amstelveen

BMW 435i Cabrio (2015)

"zeer goed"

08/06/2016 11:18 - Zevenbergen

VW Beetle Cabrio (2014)

"Qoets leeft echt met je mee. Luistert goed naar je vraag en helpt echt bij alles. Informeert je tijdig over zaken en zet elke keer een stap extra. Heel fijn samenwerken!"

02/06/2016 21:26 - Amsterdam

BMW X5 M50d (2015)

"Uitstekend ! Kort op de bal, menig commercieel bedrijf kan hier nog wat van leren."

01/06/2016 15:55 - Malden

BMW 530d Touring (2015)

"Betrouwbaar. Alle verwachtingen zijn weer uitgekomen. De levering aan huis voelt erg goed. Past bij de persoonlijke en goede service."

30/05/2016 11:28 - Abcoude

BMW M550d xDrive Sedan (2015)

"Prima service!"

26/05/2016 19:47 - 's-Hertogenbosch

BMW X5 xDrive30d (2014)

"Qoets.nl is een dealer zoals elke dealer zou moeten zijn. Uitermate klantvriendelijk en een uitstekende service. Standaard haal en breng service met vervangend vervoer. Afspraken worden nagekomen en er wordt naar je geluisterd. Enthousiaste medewerkers en een nette prijs. Ik zou niet meer anders willen…"

23/05/2016 20:47 - Almere

BMW X5 xDrive30d (2015)

"Positief"

23/05/2016 10:15 - Voorthuizen

BMW 430d Gran Coupé (2015)

"Zeer goede service, auto tweedehands maar toch nieuw en betere service dan de dealer"

19/05/2016 21:01 - Apeldoorn

Mini Cooper 5-deurs (2015)

"uitmuntende service: ontzorgen
afspraken worden nagekomen
goede bereikbaarheid/beschikbaarheid via modern communicatiemiddelen (whatsapp)
"

18/05/2016 14:42 - Breda

BMW 530d xDrive Sedan (2012)

"Zeer betrouwbaar, persoonlijk en klantvriendelijk. Bijzonder snelle en correcte terugkoppeling. Zeer professioneel !"

17/05/2016 20:56 - Bennekom

BMW 535d Sedan (2015)

"Aangenaam verrast door de de wil te ontzorgen. Na een auto gekocht te hebben, was het mogelijk om alsnog voor een ander model te gaan! Bij het afhalen neemt men ruim de tijd om alle opties door te nemen. Deze heren stralen 'auto' uit!!"

08/05/2016 20:28 - Druten

Audi A6 3.0 TDI BiT Competition (2015)

"keurige service!"

29/04/2016 14:20 - Middelharnis

Jaguar XE S (2015)

"Zeer goede ervaring, zowel tijdens de verkoopfase als bij de levering."

23/04/2016 21:20 - Den Bosch

BMW 330d Sedan (2013)

"Stond er eerst wel even raar tegen aan te kijken van de manier van een auto kopen bij Qoets.
Maar is mij goed bevallen lekker snel en correct handelen met Qoets.
Alle afspraken worden goed nagekomen.
De uit gebreide foto reportages op de site over de auto die je wil kopen is goed, met de beschrijving van de optie lijst het klop gewoon
"

18/04/2016 16:24 - Dedemsvaart

BMW 420d Gran Coupé (2015)

"Mijn ervaring met Qoets.nl zijn uitstekend. Het bedrijf, de medewerkers zijn professioneel en nemen de tijd voor je. Met de auto die ik gekocht heb ben ik echt blij. Prima auto voor een mooie prijs. Aan de auto ontstond een mankement door het achteraf inbouwen van een alarm. Na een melding aan Qoets werd dit snel en adequaat opgelost. Ik zou een volgende auto zo weer kopen bij Qoets."

15/04/2016 12:27 - Amsterdam

BMW 320d Touring (2013)

"Ik stond op het punt om een gebruikte BMW te kopen bij een BMW dealer, echter tijdens een zaken dinner werd ik gewezen op Qoets.nl "Hier komen al onze BMW's vandaan en we zijn super tevreden over de service en de geleverde wagens" werd aangegeven. Op de site kun je je eigen droomauto configureren, in mijn geval een 3-serie Touring met de nodige opties en specifieke wensen qua interieur. De eerst volgende werkdag werd er telefonisch contact opgenomen en beloofde men snel een passende auto te vinden. De volgende dag een aanbieding die mijn wensen overtrof, precies de auto die ik zocht. Binnen een paar dagen overgegaan tot aanschaf en nu de eerste fijne kilometers op de klok. Wel vreemd om een auto te kopen die je niet in het echt hebt gezien (wel veel en mooie foto's), via internet van mensen die je niet kent. Maar de verhalen kloppen, super team, super service en gewoon een hele fijne ervaring."

11/04/2016 16:55 - Wageningen

BMW 530d Touring (2015)

"Mijn ervaring met Qoets; het is een correcte organisatie die doen wat ze zeggen."

10/04/2016 20:30 - Waalwijk

Audi A3 1.4 TFSI g-tron Sportback (2014)

"Alles straalt vertrouwen uit, van de aanvraag tot aan de levering. Zo goed dat je eigenlijk vergeet om nog te vergelijken. Doe je dat wel dan kom je erachter dat de prijs/kwaliteit/service verhouding super is! (En geen verborgen kosten. Zelfs gratis afgeleverd aan huis)"

05/04/2016 13:51 - Eindhoven

Volkswagen Golf 1.2 TSI (2014)

"Uitstekende dienstverlening, ongeevenaarde bereikbaarheid, zeer professioneel en vriendelijk. Qoets heeft een zeldzaam oog voor de wensen van de klant en gaat verder dan andere autobedrijven, zowel voor als na verkoop."

03/04/2016 22:10 - Den Dolder

BMW X5 xDrive30d (2015)

"Zeer positief. Alle afspraken worden nagekomen. Veel vriendelijke aandacht voor de klant in het verkoopproces maar ook daarna."

29/03/2016 10:10 - Broek in Waterland

BMW 530d Touring (2013)

"Dit is zoals ondernemerschap bedoeld is,
Duidelijke afspraken en ontdanks dat ik de auto nog nooit
gezien had klopte mijn verwachtingen exact .
"

28/03/2016 21:28 - Groningen

BMW X5 xDrive30d (2015)

"Zeer goede online dienstverlening. Korte reactietijd. Medewerkers zijn ook in de avond bereikbaar en indien gewenst heb je ook meteen telefonisch contact. Goede communicatie en coördinatie. Zeer prettige ervaring met de aankoop van mijn BMW. Ze weten waar ze het over hebben. Professioneel en goede service. Een echte aanrader."

28/03/2016 15:06 - Eindhoven

BMW 320d EDE Touring (2016)

"Snel en correct"

27/03/2016 13:28 - Harfsen

BMW 116i 5-deurs (2015)

"Het is zeer prettig om met ze samen te werken.Het is mijn tweede auto die ik via Qoets aanschaf . een telefoontje (het gevoel was gelijk weer goed) en zij hebben alles weer perfect geregeld."

26/03/2016 20:45 - Zwolle

Mini One (2016)

"Zeer goed, betrouwbaar."

26/03/2016 20:05 - Haarlem

BMW X5 xDrive30d (2015)

"Snelle opvolging (binnen 5 dagen van interesse tot aflevering auto), klant en service gericht (auto werd met Oostenrijk vignet afgeleverd voor de ski vakantie), vriendelijke mensen, gemak is groot, auto wordt afgeleverd waar je wilt."

25/03/2016 19:46 - Bussum

BMW X3 xDrive20d (2011)

"Het is zeker een no nonsense bedrijf, geen afhaalplek met toeters en bellen, maar een keurig garage kantoortje in Utrecht met één soort koffie :). Eerste contact woensdag, auto opgehaald donderdag, zo snel ging het voor onze 2de hands BMW x3. Correctheid, vriendelijkheid en nakomen van afspraken creeërt heel veel goodwill en vertrouwen. Achteraf nog een uitgebreid uitleg gehad over de auto. Tijdens het betalen gaf Hans nog aan "als je de auto niet goed vindt, gewoon laten staan" zo makkelijk zijn ze. Geen afleverkosten, geen andere kosten achteraf. Voor mij was het in ieder geval een totaal nieuwe ervaring met autoverkopers.
"

11/03/2016 13:54 - Amsterdam

Volkswagen Golf GTE (2015)

"Mijn algemene ervaring is dat autobedrijf Qoets een zeer deskundig bedrijf is waar ze aandachtig luisteren naar je wensen en met een heel mooi resultaat zijn gekomen. Dit kan ik zeer waarderen. Onze nieuwe aanwinst is helemaal naar ons zin en we zijn blij dat we het team van Qoets hebben ingeschakeld voor het zoeken/vinden voor onze nieuwe auto."

05/03/2016 06:38 - Zaltbommel

BMW 528i Touring (2013)

"Qoets.nl biedt uitstekende service, heeft kennis van zaken en geeft de cliënt een vertrouwd gevoel, top!"

02/03/2016 13:40 - Zeist

BMW 420d Gran Coupé (2015)

"Qoets voelt als businessclass vliegen voor een economy tarief. Een doordacht en eigentijds verkoop en service concept."

29/02/2016 12:57 - Schoonebeek

BMW 525d Touring (2015)

"Na een zeer korte reactietijd n.a.v. mijn 'droomauto' zoekaanvraag ben ik erachter gekomen dat Qoets de termen 'service, bereikbaarheid en transparantie' waarmaken.
Mede door deze instelling en de goede inruilprijs ben ik een zeer tevreden klant.
"

23/02/2016 09:42 - Roden

Volvo V70 T4F (2012)

"buitengewoon vriendelijk en netjes geholpen. Meedenken met de mogelijkheden wat resulteert in een perfecte auto"

15/01/2016 11:01 - Utrecht

Mazda CX-5 GT (2013)

"Prima geregeld!"

15/01/2016 06:40 - Lienden

Audi Q7 3.0 TDI Quattro (2015)

"Een helder en eerlijk advies gedurende het aankooptraject, duidelijke communicatie omtrent afleverdatum gedurende de levertijd, het zeer snel en correct afleveren van de bestelde auto en een zeer behulpzame after sales afdeling. Het team van Qoets heeft alle belangrijke aspecten onder controle en heeft er merkbaar plezier in. Hier kan de gevestigde orde nog veel van leren."

11/01/2016 11:02 - Valkenburg (ZH)

BMW 530d Touring (2015)

"Zeer snelle en adequate follow up van gestelde vragen. Een voor de klant voelbare persoonlijke benadering. Doen wat wordt beloofd."

10/01/2016 22:05 - Ulvenhout

BMW X5 xDrive40e (2015)

"Perfect. Van eerste contact tot uiteindelijke koop. Een service niveau dat ik zelden tegenkom."

09/01/2016 19:46 - Zeist

BMW 530d xDrive Touring (2014)

"Uistekende service, Qoets is zeer klantvriendelijk zonder opdringerig te zijn. Het concept van Qoets werkt uitstekend. De bereikbaarheid is ook erg goed. De volgende auto gaat zeker weer via Qoets en inmiddels heb ik Qoets ook al een paar keer aangeraden binnen mijn kennisenkring."

08/01/2016 15:48 - Barendrecht

BMW 320d Touring (2015)

"Een nieuwe online manier en ervaring in het kopen van een auto en dat is uitstekend bevallen. Klantvriendelijke en persoonlijke benadering via diverse media door een enthousiaste club mensen."

04/01/2016 09:39 - Vlijmen

BMW 740i (2014)

"super service"

04/01/2016 08:23 - Poortugaal

BMW 320d Touring (2009)

"Ervaringen zijn goed, correct behandeld, goede service. men doet wat men belooft en ik ben goed op de hoogrte gehouden van de verschillende stappen in het aankoopproces,.
De informatie en uitleg was uitgebreid en goed
"

29/12/2015 08:37 - Damwald

Volkswagen Tiguan 1.4 TSI (2015)

"uitstekend"

20/12/2015 12:53 - Maarssen

BMW 435i Cabrio (2014)

"Klantvriendelijk, geen 'gladde' verkopers"

19/12/2015 22:13 - Utrecht

BMW 525d Touring (2013)

"Erg tevreden over de aanschaf van mijn auto bij Qoets. Afspraken worden uitstekend nagekomen en service staat hoog in het vaandel."

07/12/2015 21:01 - Wildervank

VW Golf 1.4 TSI (2013)

"Zeer, zeer, zeer goede service. Heel persoonlijk, altijd beschikbaar en 100% betrouwbaar."

07/12/2015 10:15 - Rotterdam

BMW 335d xDrive Touring (2014)

"Super leuke mensen , goede service , persoonlijke touch"

05/12/2015 23:09 - Waalwijk

BMW 535i xDrive Touring (2014)

"De contacten met Qoets verlopen heel soepel en snel. De heren zijn proactief en komen snel met de juiste antwoorden op de proppen. De aanbieding is er mooi en duidelijk van opmaak en laat geen ruimte voor twijfel over. Het is heel prettig zaken doen met de heren."

27/11/2015 09:10 - Amersfoort

BMW M550d xDrive Touring (2015)

"prima, het gekozen business model zal nog niet bij iedereen aanslaan maar past zeker in de huidige tijdgeest. De contacten vanaf het begin worden goed en adequaat opgevolgd"

23/11/2015 17:57 - Rotterdam

BMW 730d (2013)

"Wij zijn weer zeer tevreden over Qoets.nl! Dank voor de snelle levering voor onze geplande vakantie. Super!"

18/11/2015 22:33 - Oosterwolde

BMW 530d xDrive Touring (2015)

"Mijn eerste ervaring met qoets is verrassend goed. Keurige aflevering thuis, uitgebreide begeleiding bij het uitpakken van de voiture, vergrote het plezier van de nieuwe auto.
Chapeau!
"

16/11/2015 20:40 - Zevenhuizen

BMW X5 3.0d xDrive (2013)

"Na vele goede recensies te hebben gehoord en gelezen hebben ook wij contact opgenomen met qoets.nl , na de wensen te hebben besproken zijn de heren van qoets met de perfecte auto voor ons gekomen . Van begin tot de daadwerkelijke levering van de auto is onze eerste ervaring met qoets.nl zeer goed bevallen ."

14/11/2015 20:05 - Stiens

BMW 530d Touring (2015)

"Zeer vriendelijk en Cordaat contact. Komen afspraken na en leveren meer dan je verwacht. Nemen bij aflevering echt alle tijd om alles over de auto uit te leggen. Erg plezierig ervaren en zeker aan te bevelen."

31/10/2015 19:55 - Ouderkerk aan de Amstel

BMW 335i Sedan (2012)

"Super bedrijf met een goede service en waar je ongezien met vertrouwen een prachtige auto kan kopen!"

31/10/2015 19:53 - Lopik

BMW X5 3.0d xDrive (2014)

"De contacten met Qoets waren zéér plezierig. Gemaakte (bel)afspraken werden strikt nagekomen en de verstrekte informatie was altijd zeer duidelijk."

22/10/2015 20:12 - Oirschot

BMW 535d xDrive Touring (2014)

"Zonder meer positief. Vanaf het eerste contact (via internet) vertrouwen gehad in de betrouwbaarheid van Qoets en wij werden vanaf het eerste moment daadwerkelijk als koning klant behandeld. Altijd een zeer snelle, klantvriendelijke, betrouwbare en adequate reactie op onze vragen. Zeer voorkomend, eerlijk en direct wanneer een gemaakte afspraak door overmacht iets aangepast moest worden. Zonder meer positief dus!"

18/10/2015 10:55 - Hoevelaken

BMW 520d Touring (2014)

"Kennis van zaken, fantastische service, komen hun afspraken goed na en hele snelle en goede opvolging."

10/10/2015 20:14 - Oegstgeest

Mini Cooper S (2015)

"Reageert snel, to-the-point en vriendelijk. De heldere communicatie is een verademing ten opzichte van een gewone dealer."

05/10/2015 12:15 - Uden

BMW 318d Touring (2014)

"Na een perfecte klantervaring als particuliere klant was ook de zakelijke ervaring perfect! Een mooie deal voor een zakelijke wagen die persoonlijk rijplezier en zakelijk nut en kosten in balans brengt!"

04/10/2015 19:01 - Groningen

BMW 640d xDrive Coupé (2014)

"Uitstekend. Efficiënt en zeer klantgericht."

28/09/2015 20:02 - Lekkerkerk

BMW X3 3.5i xDrive (2014)

"Persoonlijke aandacht, snelle onderhandeling over inruil zonder het in de branche gebruikelijke " loven en bieden" en echte interesse in de klant ook in de aftercsale periode."

23/09/2015 22:11 - Arnhem

BMW 118d (2014)

"Uitermate tevreden! Uitstekende persoonlijke begeleiding, snel en efficiënt werkend/handelend en een super service! Een dikke pluim dus."

23/09/2015 20:37 - Nieuwe Niedorp

BMW 420i Gran Coupé (2014)

"De reactiesnelheid van Qoets is perfect waardoor je online sneller geholpen bent dan een ouderwetse dealer zou kunnen. De service tijdens aankoop en bij oplevering waren voor mij ver boven verwachting en ik heb dan ook niet dan lof over Qoets."

14/09/2015 10:14 - Vijfhuizen

BMW 525d xDrive Touring (2014)

"Qoets geeft een geweldige koopervaring. Het is gewoon jammer dat ik niet elk jaar een nieuwe auto wil.
Je krijgt aandacht als ware je de enige koper.
"

12/09/2015 19:47 - Haarlem

Mini Cooper 5-deurs (2014)

"Op alle fronten prima"

06/09/2015 21:13 - Oosterhout (NB)

BMW 640i Gran Coupé (2013)

"Zeer netjes en correct geholpen en alle afspraken 100% nagekomen. Superservice!"

06/09/2015 10:57 - Rhoon

BMW 330d Touring (2013)

"Vanaf de eerste gesprekken tot de levering van de nieuwe auto, heb ik het contact als zeer plezierig ervaren. Er wordt snel, correct en transparant gecommuniceerd, geheel in lijn met wat je zou mogen verwachten als klant. De nieuwe auto voldoet bij levering volledig aan het geschetste beeld en omschrijving."

06/09/2015 07:58 - Leeuwarden

BMW 530d Touring (2014)

"Qoets.nl is a customer oriented, all around professional organization. Our communication has been wireless all the way till the pick up moment and yet it felt like i was the center of their attention along the whole process. I don't think i'll enter any auto dealership showrooms anymore."

31/08/2015 10:49 - Utrecht

BMW 116i (2012)

"Goede service, vriendelijk, attent, altijd bereikbaar, meedenkend en nog veel meer
"

30/08/2015 12:48 - Rotterdam

Range Rover Vogue 3.0 TDV6 (2014)

"Uitstekende begeleiding in de keuze van mijn ideale auto, heldere voorwaarden en prijsafspraken, correcte communicatie en uitgebreide uitleg bij aflevering. Zeer professioneel en zijn daarnaast ook gewoon goeie kerels!"

29/08/2015 19:57 - Oosterhout NB

BMW 523i Sedan (2010)

"Wat een topservice en kwaliteit leverd dit bedrijf, je weet tot in detail wat je koopt zonder dat je de auto al in het echt hebt gezien.
Het bedrijf komt alle verwachtingen na waar andere het laten liggen gaan ze verder, voor echte 100% tevredenheid en meer....... Waar vind je dan nog!!
Wij zijn inmiddels terug van een heerlijk eerste 3000km met onze nieuwe auto en dat was in een woord genieten bedankt Auto Qoets!!
"

22/08/2015 08:23 - Middelharnis

BMW 530d xDrive Touring (2014)

"Dit bedrijf is hét voorbeeld van hoe je met klanten moet omgaan. Of je nou wel of geen fysieke vestiging hebt, de klant staat hier in het middelpunt, er wordt op een correcte, proactieve manier gecommuniceerd en het gevoel gegeven dat je belangrijk voor ze bent. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen! Het feit dat er de vestiging niet bij mij om de hoek zit, wordt ruimschoots gecompenseerd en er wordt met de klant meegedacht."

20/08/2015 12:49 - Oosterhout

BMW 520d Sedan (2014)

"Uitstekende service, transparant en betrouwbaar"

19/07/2015 13:25 - Tilburg

BMW 750i xDrive (2013)

"Algemene ervaring was uitermate plezierig en professioneel"

19/07/2015 09:02 - Rijsoord

BMW 535i xDrive Touring (2012)

"Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Afspraak is afspraak. Helder en oprecht!
Op een fijne manier contact houden met de klant en de transparantie zijn een pre!
"

13/07/2015 16:04 - Woerden

BMW 750d xDrive (2014)

"Zeer servicegericht en alles gaat met een zekere rust en zorgvuldigheid, fantastisch."

10/07/2015 23:22 - Bloemendaal

Range Rover Evoque (2013)

"Gelijk vanaf het allereerste contact was er een 'click' met het team van Qoets.nl. Stuk voor stuk zijn ze enthousiast en daadwerkelijk geïnteresseerd naar de mens achter de wens van de klant om een andere auto te kopen. Netjes en terzake kundig in reacties op vragen of opmerkingen, zowel per email als aan de telefoon. Snel en betrouwbaar: wat ze beloven doen ze ook. Kortom: een bedrijf waar je graag zaken mee doet!"

06/07/2015 17:12 - Roosendaal

BMW 435i Gran Coupé (2014)

"Dit is de tweede auto die ik bij Qoets heb gekocht. Ditmaal via een zoekopdracht.
Wederom ben ik zeer snel en goed geholpen. Qoets komt gemaakte afspraken goed na en reageert erg snel op eventuele vragen.
Klasse!
"

02/07/2015 17:00 - Oosterhout

BMW 535i xDrive Sedan (2013)

"Aangenaam verrast door de frisse aanpak van zaken door de heren van Qoets.nl ze leggen de lat der verwachtingen hoog en maken het vervolgens ook waar bij een perfecte aflevering van de auto,"

30/06/2015 21:46 - Hulsberg

Audi A3 1.4 TFSI (2014)

"Een auto kopen was nog nooit zo relaxed! De communicatie verloopt heel erg soepel en daarbij is de bereikbaarheid meer dan uitstekend. Voor mij was het een nieuwe manier van een auto kopen en weet nu al dat Qoets ook bij de opvolger weer mijn nummer 1 keuze is! Dank voor jullie inzet."

23/06/2015 20:18 - Leeuwarden

BMW 320d Touring (2011)

"Mijn ervaring met qoets.nl is bijzonder positief. De service en klantgerichtheid wordt in alle facetten waargemaakt. Hier staat de klant echt centraal, zoals het hoort! De medewerkers zijn vriendelijk en attent. Compliment!"

23/06/2015 17:42 - Oosterwolde

BMW M550d xDrive Touring (2013)

"super geregeld!
zeer klantvriendelijk en verzorgd tot in de puntjes
"

08/06/2015 10:57 - Ulvenhout

BMW i3 (2015)

"Uitsluitend positieve ervaringen!
Qoets.nl reageert snel en adequaat, vertellen duidelijk wat de condities en kosten zijn en houden je op de hoogte van de voortgang. Wij hebben in de loop van de jaren 5 of 6 auto's via Qoets.nl gekocht en zij nemen alle "zorgen" uit handen.
Zij zijn erg klantgericht en leggen bij aflevering van de auto alles haarfijn uit en gaan pas weg als je helemaal tevreden bent. En het zijn ook nog eens aardige kerels!
Ik kan Qoets.nl iedereen aanbevelen.



"

30/05/2015 19:53 - Oosterhout NB

Audi SQ5 Quattro (2013)

"Het hele team is zeer responsief en betrokken. De passie voor de auto en een positieve ontzorgde klantervaring is in alles terug te zien en te horen. Mijn verwachtingen waren hoog en deze werden nog overtroffen."

28/05/2015 20:48 - Roosendaal

BMW 530d xDrive Touring (2013)

"Helder, professioneel, absoluut klantvriendelijk en gepassioneerde autoliefhebbers met verstand van zaken."

27/05/2015 22:14 - Driel

BMW 330d Touring (2014)

"snelle service, afspraak = afspraak, flexibel en denken mee in oplossingen"

27/05/2015 21:21 - Eindhoven

Alpina B3 Allrad (2014)

"Qoets is een organisatie die één doel voor ogen heeft en dat is: Samen met de klant de juiste auto vinden waarbij service en klantgerichtheid zowel tijdens als na de verkoopfase hoog in het vaandel staat in werkelijk alle facetten. De auto werd door omstandigheden later afgeleverd en Qoets heeft voor een zeer passende oplossing gezorgd. Ik werd te allen tijde goed en tijdig geïnformeerd over de gang van zaken en iedere afspraak werd boven verwachting nagekomen. Ik zou ze hartelijk willen aanbevelen en nogmaals mijn dank willen uitspreken voor de buitengewoon goede zorg van alle medewerkers van Qoets."

26/05/2015 22:57 - Zoetermeer

BMW 520d Touring (2012)

"Zeer goed. Duidelijke informatie. Goeie service. Ook het gebruik van Whatsapp bij vragen werkt prima. Veel dealers kunnen hier nog wat van leren."

23/05/2015 19:53 - Wognum

BMW M135i (2013)

"Mijn ervaring met Qoets.nl is erg goed. Ze reageren snel, zijn goed bereikbaar (evt tot 22.00u) en het concept is zeer modern en verfrissend. Geen stoffige verkopers in een dure showrrom maar zeer fraaie foto's met een heel eerlijk & transparant verhaal en oog voor detail. De verkopers zijn kundig en bevlogen. Alle afspraken zijn goed nagekomen en een klein foutje werd meteen en goed hersteld. Mijn M135i werd echt als nieuw afgeleverd met BMW garantie en ik ben dan ook heel erg tevreden. Mijn volgende wagen zou ik zo weer bij Qoets kopen. Petje af!"

19/05/2015 21:17 - Wassenaar

Ford F150 Raptor (2015)

"keurig, professioneel geholpen"

19/05/2015 13:06 - Middelharnis

BMW 328i xDrive Touring (2013)

"Zeer plezierig contact gehad. Uitstekende behandeling en contact. Hoewel de ervaring bij de aanschaf van een auto via een internet bedrijf voor ons nieuw was is de aanschaf door goed contact en up to date informatievoorziening uitstekend verlopen. Dit gaf vertrouwen. Ook de afhandeling bij het distributie centrum in Utrecht was er plezierig"

04/05/2015 22:11 - Gouda

BMW X5 4.0d xDrive (2014)

"Zeer prettig en professioneel!"

24/04/2015 20:27 - Haarlem

BMW 530d xDrive Touring (2013)

"Qoets heeft, in alle opzichten, voldaan aan mijn verwachtingen!
"

21/04/2015 16:30 - Goes

BMW 420d Cabrio (2014)

"Als autodealer 2.0 moet je duidelijk het verschil kunnen maken. De heren bij Qoets hebben dat goed begrepen, zij hebben het klantgericht handelen tot een kunst verheven. Uiterst klantgericht dus, prima responstijden wanneer er vragen zijn en uitstekende service. Dit, los van prijzen, maakt het zeer zeker de moeite waard om de volgende koets ook bij Qoets te bestellen."

20/04/2015 09:09 - Heemskerk

BMW 535d xDrive Sedan (2014)

"Het was weer zeer plezierig zaken doen met Qoets! Omdat ik voor de tweede keer een auto kocht, was ik niet meer zo verrast over de snelle, correcte en service gerichte klantgerichtheid van Qoets. Maar dit was dan ook weer de reden om opnieuw met Qoets in zee te gaan. Alle personen van Qoets hebben passie voor hun vak en stralen dit ook uit. Bij aflevering van de 9 maanden oude full option BMW 535 XD bleek de auto helemaal te voldoen aan mijn verwachtingen."

19/04/2015 22:27 - Leidschendam

BMW M550d xDrive Touring (2014)

"goed, prettige en professionele aanpak.."

19/04/2015 21:28 - Sint-Michielsgestel

BMW 330d Touring (2009)

"Helder, duidelijk, eerlijk en prettig zaken mee te doen. De jongens van Qoets zijn begaan met hun klanten. Bieden goede producten waar zij volledig achter staan. Ze zijn altijd bereikbaar als er vragen zijn en denken met je mee als je ergens mee zit."

19/04/2015 21:16 - Nijmegen

BMW

"Qoets.nl maakt zijn reviews waar. Communicatie, informatie en service daar is Qoets goed in. Ik ben zeer te spreken over mijn BMW en de geleverde service."

15/04/2015 20:57 - Oosterwolde FR

Audi Q5 (2013)

"Prima Autobedrijf"

15/04/2015 14:23 - Noord-Bergum

BMW 330d Touring (2014)

"Bij het business model van Qoets is vertrouwen van klanten een belangrijke factor. Vanaf het eerste gesprek dat ik 3 jaar geleden met hen had was dat vertrouwen er. En met de aflevering van mijn huidige auto heeft het Qoets team wederom bewezen dat zowel de klant als de kwaliteit van het geleverde product bovenaan de prioriteiten lijst staat."

07/04/2015 11:38 - Valkenburg (ZH)

BMW 320d Touring (2014)

"Autobedrijf doet wat het zegt , reageert snel , en heeft kennis van zaken."

07/04/2015 08:20 - Weert

BMW 118i (2014)

"Ik heb met Qoets een heel prettig contact gehad.
Ze zijn attent en zeer klantvriendelijk.
Ze vonden de auto die ik zocht en ben er heel erg blij mee.
"

02/04/2015 18:22 - Alphen a/d Rijn

BMW 435i Coupé (2014)

"Als autokoper met emotie als primaire koopmotief was ik bij Qoets.nl aan het juiste adres. Naast de klantvriendelijke benadering was het een verademing eens "echt" over auto's te kunnen praten met een eerlijke verkoper. Geen poespas, alles in dienst van de klant(beleving) en de kwaliteit van het geleverde. In mijn geval een droom van een auto waar ik erg tevreden over ben."

29/03/2015 22:52 - Groningen

BMW 116d (2013)

"Perfect"

16/03/2015 11:12 - Sneek

BMW 320i Touring (2014)

"Qoets is een zeer betrouwbare leverancier van occasions. De volledige transparantie over de historie van de occasion is uniek. De service gedurende het hele proces, van onderhandeling tot aflevering heb ik als zeer prettig ervaren. De onvermijdelijke wachttijd van het leveren van de auto en de daarbij behorende voorpret wordt door het team van Qoets goed versterkt door de foto reportage die in het voortraject wordt gemaakt van de bestelde occasion. Mijn occasion werd als nieuw afgeleverd en voelt ook als nieuw. Alles bij elkaar ben ik zeer tevreden!"

16/03/2015 09:26 - Amsterdam

BMW 330d Sedan (2013)

"Prima, goede service"

15/03/2015 19:52 - Middelburg

BMW 535d xDrive Sedan (2013)

"Qoets is een correct werkende en functionerende autobedrijf. Vakkundige personen, netjes en snappen hoe klanten bediend willen worden. En maatstaaf voor vele automobiel bedrijven.
"

09/03/2015 08:36 - Almere

BMW 530d Touring (2011)

"Zeer enthousiast team met een top service. Vanaf het eerste contact via de heldere offerte tot aan de service na aflevering: het Qoets team maakt haar belofte waar."

27/02/2015 19:55 - Sint - Michelgestel

BMW 435i Cabrio (2014)

"Terugkijkend op het hele proces van onderhandelingen tot aan aflevering en de after-care nu, kan ik concluderen dat de serviceverlening hoog in het vaandel staat. Complimenten hiervoor! Mails worden snel beantwoord en afspraken worden netjes nagekomen. De medewerker(s) willen graag advies geven en bemiddelen bij voorkomende problemen."

23/02/2015 10:32 - Spijkenisse

BMW

"Zeer klantvriendelijk. Qoets blinkt uit in de heldere informatie, een prima aanbod en een zeer correcte after sales. Echte liefhebbers met aandacht en betrokkenheid."

23/02/2015 09:12 - Sint Michielsgestel

BMW 530i Sedan (2012)

"Positief klantvriendelijk ingesteld autobedrijf"

23/02/2015 07:39 - Bosch en Duin

BMW 530d xDrive Touring (2014)

"Fantastische klant beleving, meedenken, weten wat service is. Top!"

22/02/2015 22:18 - Breda

BMW

"Hoewel ik uiteindelijk geen gebruikte auto heb gekocht. Heb ik het contact zowel per mail als per telefoon als uitermate vriendelijk en correct ervaren."

18/02/2015 19:55 - Alphen aan den Rijn

Range Rover Sport HSE (2014)

"Qoets is voor mij een organisatie die precies weet hoe het werkt in het zakendoen. De klant staat met stip bovenaan en daar doen ze hun uiterste best voor om alles soepel te laten verlopen. Complimenten."

17/02/2015 16:53 - Berkel-Enschot

BMW 320i Sedan (2012)

"Goed en vertrouwd online dealer."

14/02/2015 22:13 - Capelle aan den IJssel

BMW

"Kocht juni 2014 een BMW 530i touring. Prachtige auto, maar er ontstond een storing. Auto schokte. Ik werd direct serieus genomen en euvel werd hersteld. 1 bobine was de boosdoener. Een week geleden zelfde euvel. Wederom werd ik serieus genomen. Alle bobines, injectoren en bougies zijn vervangen. Geweldige service. Het feit dat je je geen zeurkous hoeft te voelen en serieus wordt genomen maakt dit bedrijf uniek. Met zo'n Back-up geniet je van elke km."

13/02/2015 08:50 - Groningen

BMW X5 3.0d xDrive (2013)

"Super tevreden over de behandeling en afhandeling bij de aankoop van onze auto. Informatievoorziening vooraf uitstekend en de aflevering en nazorg ook perfect."

09/02/2015 10:37 - Sneek

BMW X5 3.0d xDrive (2014)

"Zeer correct en klantvriendelijk."

09/02/2015 07:12 - Noordeloos

BMW 316d Touring (2014)

"Ik heb een zeer positieve ervaring met Qoets! De focus bij Qoets ligt volledig op service. Ze zijn snel, komen alle afspraken na en de auto sluit helemaal aan bij de werkelijkheid. Dat kun je van veel autobedrijven niet zeggen. Ik denk dat vandaag de dag daar het onderscheidt gemaakt wordt. Zij spelen daar heel goed op in en met de goede nazorg verdienen zij mijn positieve feed back."

08/02/2015 22:56 - Heeze

BMW 520d Touring (2014)

"Welkom in de nieuwe Autowereld , eindelijk een bedrijf die handeld naar NU.. Online-snel en toch service & persoonlijk . Succes mannen, ben benieuwd hoeveel showrooms we nog hebben over 10 jaar"

08/02/2015 21:10 - Nieuwe Niedorp

BMW 114i (2014)

"Tot volle tevredenheid, na in februari 2014 een BMW 5 gekocht te hebben nu ook een 1 serie voor mijn vrouw gekocht. dit zou ik niet doen als ik niet 100% tevreden was over levering en service van mijn BMW."

26/01/2015 10:05 - IJsselstein

Mini John Cooper Works (2014)

"zeer klantvriendelijk autobedrijf"

15/01/2015 11:52 - Oosterhout NB

BMW 520d Sedan (2014)

"Perfect geholpen vanaf het eerste contact tot aan de aflevering."

12/01/2015 21:37 - Poortugaal

BMW 330d Touring (2014)

"Prima, snelle reacties, correcte aanbiedingen met de juiste informatie van de auto. Overzichtelijk en duidelijk."

12/01/2015 20:53 - Almere

BMW 530d xDrive Touring (2014)

"Correct en vriendelijk, afspraak is afspraak. Zo wil je behandeld worden als klant."

07/01/2015 10:16 - Enschede

BMW X5 3.0 xDrive (2013)

"Prima service"

05/01/2015 11:42 - Oosterhout

BMW X5 3.0d xDrive (2013)

"Zeer goed. Ze reageren snel, zijn erg klantvriendelijk en komen hun afspraken 100% na."

30/12/2014 15:15 - Huizen

BMW

"Qoets weet pas wat een klant wil. Qoets reageert direct op vragen via mail of telefoon. Geen radiostiltes van dagen. Daarnaast wil een klant, naast aankoopbegeleiding, vooral dat problemen worden opgelost. Daar blinken ze in uit. Qoets is altijd bereid om te helpen en heeft service pas echt hoog in het vaandel. Qoets onderscheidt zich."

17/12/2014 11:09 - Best

BMW

"Ben nooit zo van het schrijven van reviews, maar heb gisteren mijn auto afgeleverd gekregen bij Qoets en vind dit een dusdanige ervaring dat ik dit graag wil delen. Qoets is met recht een autobedrijf 2.0 Nu nog voor sommige misschien een beetje wennen om on-line een auto te kopen maar de gebodene informatie gaat verder dan wat menig merk biedt. Goede service en alles wat je van een autodealer mag verwachten. De passie straalt er bij de heren duidelijk af en er wordt op alle vlakken met je mee gedacht. Ik kan dit iedereen aanraden en mijns inziens de dealer van de toekomst, waarbij de overhead van de grote dealers wordt omgezet in de gunstigere aanschafprijs.
Mannen chapeau en nog hartelijke dank.
"

12/12/2014 05:55 - Numansdorp

Audi A6 Avant (2013)

"Goede en vriendelijke service."

08/12/2014 10:29 - Tilburg

BMW 525d xDrive Touring (2013)

"Snelle reacties per telefoon en e-mail op gestelde vragen. Hele verkoopproces is tot in de puntjes geregeld ondanks dat de datum van levering later werd dan op de site aanvankelijk werd vermeld. Ondanks dat een aangename ervaring!"

01/12/2014 14:57 - Zuidhorn

Mercedes E200 Cabrio (2014)

"Fantastisch! Bijzonder geode en professionele service. Qoets denkt echt met je mee en zorgt er op alle punten voor, tot in de kleinste details, dat alles bijzonder aangenaam en soepel verloopt. Andere autobedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen!"

01/12/2014 10:01 - Vijfhuizen

BMW 530d Touring

"Tot nu toe uitstekend"

01/12/2014 09:07 - Harlingen

BMW 520d Touring (2011)

"Om een auto via internet te kopen was voor mij een geheel nieuwe ervaring, maar is door Qoets.nl zeer goed begeleid. Vanaf het allereerste moment was het contact zeer prettig en professioneel. Duidelijke offertes, mooie fotorapportage en toegestuurde handleidingen zorgen voor de spanningsopbouw voor de uiteindelijke levering van de auto. En het uiteindelijke eind resultaat - een andere auto - overtrof mijn verwachtingen. Een 2e hands auto, maar voelt en eruitziet als een nieuwe!"

01/12/2014 08:22 - Zwolle

BMW 740i (2012)

"Ik ben zeer tevreden vanaf het moment dat mijn interesse was gewekt voor de auto tot aan de aanschaf en ook de aftersales is perfect in orde, kortom een aanrader voor iedere consument."

30/11/2014 20:00 - Amsterdam

BMW 535i Sedan

"De aankoop van een auto via het internet is een nieuwe ervaring. Qoets.nl is er in geslaagd dit proces op een uitstekende manier uit te voeren. Pas bij de aflevering van de auto heeft de eerste ontmoeting met medewerkers van Qoets.nl plaats gevonden.
Het zoeken naar de juiste auto heeft ongeveer zes maanden geduurd waarin er regelmatig plezierig onderling contact is geweest. Daarbij is veel begrip getoond voor de eisen en wensen waaraan de auto moest voldoen en het vertrouwen gegeven dat een dergelijke auto geleverd kon worden.
Qoets.nl heeft altijd waargemaakt wat er beloofd werd en getoond veel kennis van zaken te hebben. Vele bedrijven zouden een voorbeeld kunnen nemen aan de klantgerichtheid die binnen dit bedrijf wordt toegepast.
"

10/11/2014 17:08 - Koog aan de Zaan

Audi

"Het gebrek aan een showroom word ruim gecompenseerd door de overweldigende hoeveelheid foto's en informatie die op de website van Qoets word aangeboden. Het plaatje in mijn hoofd kwam compleet overeen met de werkelijkheid toen ik de auto eenmaal voor een testrit mee nam. De informatie en communicatie met Qoets verliep probleemloos en snel. Uitermate tevreden met mijn aankoop!"

28/10/2014 21:20 - de Meern

BMW

"Bijzondere online autodealer, de rust, kennis en ervaring zegt al meer dan genoeg. Na de eerste telefoongesprek weet je al dat het gewoon goed zit. Voor het eerst een auto online gekocht en zou het weer zo doen, maar alleen bij Qoets.nl!"

18/10/2014 08:36 - Almere

BMW 530d xDrive Touring (2013)

"Unieke service, goede follow up, mooie inruildeal, zo kan het ook dus."

06/10/2014 10:15 - Bussum

BMW 525d xDrive Touring (2014)

"Dit is een bedrijf zoals BMW AG het bedoeld heeft. Alles stipt en op basis van mijn wensen en niet op basis van hun voorraad. Menig dealer zou wensen dat ze in de buurt van dit niveau komen. Kennis en de klant steeds weer overtreffen in zijn verwachting."

06/10/2014 09:08 - Ter Aar

BMW 330d Touring (2006)

"Erg goed. De heren zijn zeer transparant alsmede hun model. Dat geeft vertrouwen."

17/09/2014 21:06 - Bussum

BMW 520i Touring (2012)

"Mooie nieuwe ervaring, in het digitale tijdperk, om zo een auto aan te schaffen."

16/09/2014 21:57 - Wierden

BMW 525d Touring (2013)

"Fantastisch. Heb nog nooit zo'n goede service meegemaakt."

15/09/2014 08:55 - Oegstgeest

VW Passat 2.0 TFSI (2006)

"Prima service bij toch wel een spannende aankoop."

17/08/2014 09:38 - Raamsdonk

BMW 520d Touring (2013)

"* Prettige contacten (zowel persoonlijk, telefonisch als per mail).
* Duidelijke / heldere communicatie.
* Goed meedenken (budget <-> 'must-have-list').
* Goede after-sales.
"

11/08/2014 17:09 - Almelo

BMW 535d xDrive Touring (2013)

"Zeer goede service en aandacht voor de klant. Waarmaken wat ze beloven."

06/08/2014 13:01 - Almere

BMW M6 Gran Coupé (2013)

"Goede klantgerichte service. Als er nog vragen achteraf zijn, wordt dat heel snel opgepakt."

04/08/2014 10:49 - Elten-Emmerich am Rhein

BMW 530d xDrive Touring (2013)

"Mijn algemene ervaringen met het bedrijf Qoets zijn uitstekend."

04/08/2014 09:25 - Den Bosch

BMW 325d Coupé (2008)

"Zeer positief, Bijna zo goed dat ik nu al een volgende auto al wil kopen bij Qoets, maar ga eerst genieten van mooie BMW (325d coupe). Ook super mooie auto's en zeer goede service na koop. Rij- en bezitgenot na koop staat hoog in het vaandel bij Qoets.nl In ieder geval bij een andere (gebruikte) BMW ga ik eerst bij Qoets.nl langs. Ook na koop leuk presentje gekregen. Kortom je wordt helemaal in de watten gelegd en afspraken worden zelfs meer dan afgesproken waar gemaakt."

04/08/2014 00:31 - Maarssen

BMW 535d xDrive Touring (2013)

"Qoets.nl onderscheidt zich door de uitstekende persoonlijke service. Dit zowel voor als na de aankoop!"

01/08/2014 21:51 - Franeker

BMW

"Ik heb nog nooit eerder een auto online gekocht, daarom was ik in eerste instantie wat sceptisch of deze auto schadevrij zou zijn.
Daarom een afspraak gemaakt om de auto te bezichtigen en is alles naar wens verlopen. Zeer tevreden over de service. Telefonisch goed bereikbaar.
"

31/07/2014 12:07 - Erp

BMW

"Ik heb zelden een bedrijf meegemaakt waar service en correctheid zo hoog in het vaandel staat. Na 8 jaar elders vele teleurstellingen meegemaakt te hebben is dit voor mij gewoon een openbaring. Zo kan het dus ook. Geweldig dezse mannen."

23/07/2014 09:25 - groningen

BMW 320d Touring (2011)

"Zeer positief"

21/07/2014 07:00 - Barendrecht

BMW 330d Touring (2013)

"Inmiddels de 3e auto die ik bij de mannen van Qoets heb gekocht, en wederom zijn de verwachtingen overtroffen!"

07/07/2014 21:51 - Amstelveen

BMW 525d Touring (2013)

"Prima contact. Prettige, persoonlijke benadering"

07/07/2014 19:16 - Vleuten

BMW

"SUPER ervaringen met jongens van Qoets.nl. Op 17-juni heb ik gebruikte BMW320i (2012)gekocht die zeker zo is als afgesproken. De afhandeling is zeer correct verlopen en ik zal Qoets zeker aanbevelen in mijn kennissenkring. In het begin was ik wel sceptisch maar daar was achteraf absoluut geen reden voor."

24/06/2014 15:58 - De Meern

BMW 530d xDrive Touring (2013)

"Prettige communicatie, goede terugkoppeling vragen en mededelingen, correcte afhandeling en goed bewaakt tijdspad afspraken."

23/06/2014 12:14 - Urmond

BMW 535d xDrive Touring (2013)

"Goede ervaringen met Qoets.nl. Gemaakte afspraken worden nagekomen."

16/06/2014 07:18 - Eerbeek

BMW 530d Touring (2011)

"Top bedrijf, wij hebben nu de auto die aan onze wensen voldoet.

Een klantgericht bedrijf dat luistert naar de wensen van de klant.
"

03/06/2014 10:26 - Midlum

BMW 530d xDrive Touring (2013)

"Prima"

03/06/2014 09:29 - Rotterdam

BMW 520d Touring (2013)

"De heren van Qoets vinden het begrip service opnieuw uit in de autobranche. Service in alles wat ze doen, service op alle manieren dat een klant service kan krijgen. Ik dacht het raar te vinden via internet een dure auto te kopen, maar als je er goed over nadenkt dan heb je de auto die je nieuw in de garage koopt ook nooit gezien voordat je afrekent."

02/06/2014 23:20 - Eindhoven

BMW 535d Touring (2011)

"Mijn ervaring met Qoets.nl is uitstekend. Correct en altijd snel geholpen. Niet opdringerig, maar wel goede opvolging. En uiteindelijk een goede prijs prestatieverhouding."

12/05/2014 00:09 - Gorinchem

BMW 528i Touring (2012)

"Heel erg behulpzaam en betrouwbaar."

11/05/2014 20:07 - Bergschenhoek

BMW 535d xDrive Touring (2013)

"goed"

20/04/2014 14:05 - Goutum

BMW 528i Touring (2012)

"De heren van Qoets heb ik leren kennen als ware professionals met een goed oog voor detail en een uitstekend gevoel voor het leveren van de optimale dienstverlening."

18/04/2014 10:42 - Utrecht

BMW 525d xDrive Touring (2013)

"zeer positief"

13/04/2014 15:19 - Leeuwarden

BMW 535i xDrive Touring (2012)

"Accuraat, snelle reactie, terzake deskundig,goede prijs/kwaliteit verhouding"

10/04/2014 15:49 - Heiloo

BMW 535i Touring (2013)

"snelle reactie, goede adviezen, prima aflevering"

08/04/2014 07:43 - Emmeloord

BMW 535i xDrive Touring (2012)

"Hele correcte en prettige manier van werken. Snel en duidelijk."

22/02/2014 03:57 - Oosterhout (NB)

BMW X5 3.0i (2004)

"Zeer goed"

18/02/2014 18:29 - Amsterdam

BMW 535d Sedan (2007)

"Prima bedrijf, goede en eerlijke service"

06/02/2014 13:58 - Rotterdam

BMW 530i Touring (2012)

"Erg goede ervaring. Professionele en persoonlijk begeleiding van begin tot eind."

03/02/2014 20:25 - Amsterdam

BMW 525d Touring (2012)

"Zeer goede ervaring. In eerste instantie was ik sceptisch. Het gaat hier om een online aankoop van een auto. Mijn verwachtingen zijn overtroffen."

27/01/2014 12:19 - Driebergen

BMW 535d xDrive Touring (2012)

"Uitstekend; prompte reacties op vragen en email berichten.
Goede service.
"

22/01/2014 20:48 - IJsselstein

BMW 330d Coupé (2011)

"Zeer goed"

16/01/2014 19:30 - Waalwijk

BMW 535i xDrive Touring (2012)

"Ik ben zeer tevreden over Qoets.nl. De snelheid van reageren, kundigheid, professionaliteit, en bereidwilligheid mee te denken waren uitmuntend. Vanaf het moment van wensenlijst insturen tot en met levering."

12/01/2014 21:47 - Den Haag

BMW 530d Touring (2008)

"Prima, adequaat begeleid"

24/12/2013 12:02 - Zoetermeer

BMW 530d Touring (2013)

"Ik ben erg tevreden over Qoets.nl. Online zaken doen, en tegelijk zeer persoonlijke en servicegerichte afhandeling. Tot in de puntjes geregeld. Een formule met toekomst!"

19/12/2013 12:10 - Ulvenhout

BMW 535i xDrive Touring (2012)

"Zeer goed. ze maken duidelijke afspraken en komen ze ook na op de afgesproken tijden."

18/12/2013 22:35 - Zwolle

BMW 330d Sedan (2012)

"Zeer positief, kwaliteit van communicatie in de verschillende vormen is hoog. Dat geldt voor de kwaliteit van de site en voor de kwaliteit van de verbale communicatie. Opvolging van afspraken is steeds correct en snel."

20/11/2013 13:20 - Gorinchem

BMW 530d Touring (2011)

"Prima concept! Afspraken zijn helder en worden stipt uitgevoerd!"

18/11/2013 17:04 - 's-Hertogenbosch

BMW 520d Touring (2012)

"Qoets presenteert zich als online bedrijf. Afstandelijk zou je denken. Maar het tegendeel is het geval. Vanaf het eerste telefonische contact heb je het gevoel een gewaardeerde klant te zijn. Uitermate persoonlijk, deskundig, zakelijk (op een 'warme' wijze) en dienstvaardig. Bovenal geweldig meedenkend toen zich in het leveringsproces een paar onverwachte ontwikkelingen voor deden."

15/11/2013 00:05 - Nootdorp

VW Golf 1.2 TSI (2010)

"Prima"

14/11/2013 21:19 - Bergen (NH)

BMW X3 3.0d xDrive (2011)

"Geweldige website die professionaliteit uitstraalt en zo heb ik ook alle contacten met Qoets.nl ervaren. Professioneel, afspraken worden stipt nagekomen en prima service!"

09/11/2013 14:19 - Zeist

BMW 118d (2012)

"Mijn ervaring is positief. het was even zoeken om de geschikte auto te vinden, maar Qoets heeft altijd het gevoel gegeven dat het mogelijk is."

07/11/2013 12:31 - Rotterdam

BMW 523i Touring (2007)

"Zeer behulpzaam en snel geholpen bij het zoeken naar een nieuwe auto. De verkopers zijn vriendelijk en denken goed mee. Bij het aankopen van de auto is er 100% duidelijkheid in welke staat deze verkeerd en wat je dus kunt verwachten bij aflevering. Eventuele vragen worden binnen no-time beantwoord via e-mail of telefoon."

21/10/2013 12:07 - Schiedam

BMW 318i Sedan Automaat (2009)

"Een top bedrijf met top service. Je word super goed geholpen door het hele traject heen en je word constant op de hoogte gehouden. Bij elke status update sturen ze je een aantal foto's mee van je gekochte auto wat de spirit er goed in houd!"

14/10/2013 13:21 - Ter Aar

Land Rover Range Rover Sport (2007)

"Het kopen van een auto via Qoets is zeer vernieuwend. Erg fijn dat er veel aandacht wordt besteed aan het proces tussen zoeken, bestellen en afleveren. De persoonlijke aandacht is erg fijn en zorgt voor een relaxed gevoel dat alles in orde komt. Conclusie: Zeer tevreden en zal zeker vrienden aanraden om een auto bij Qoets te kopen!"

07/10/2013 11:05 - Breda

BMW 520d Touring (2011)

"prima"

02/10/2013 08:40 - Bussum

BMW 520d Touring (2010)

"Zeer professioneel. Perfecte begeleidng. Wisten precies wat ik wilde"

25/09/2013 15:20 - Goutum

BMW 530d Touring (2011)

"Prima"

10/09/2013 10:41 - Alpen aan de Rijn

BMW 316i Touring (2009)

"uitstekend, prettig en snel in de communicatie. Makkelijk en flexibel om afspraken te maken"

04/09/2013 14:20 - Utrecht

BMW 523i Touring (2011)

"Goede ervaring. Ga zeker in de toekomst weer bij hun kijken"

28/08/2013 18:10 - Purmerend

BMW 320d Touring (2011)

"Qoets.nl is het autokopen van de toekomst. Via internet toch een heel persoonlijke benadering. Geen gladde praatjes, trucs of addertjes onder het gras, alles heel transparant. Gebruikte auto's worden in een zo goed mogelijke staat verkocht en vaak met veel opties. De prijzen zijn concurrerend."

23/08/2013 00:48 - De Rijp

BMW 120d Coupé (2008)

"Een prima autobedrijf, zeer klantgericht, vriendelijk en adequaat/punctueel in de opvolging."

19/08/2013 10:48 - Julianadorp

BMW 320d Sedan (2012)

"Proffessioneel en leuk heel persoonlijk contact."

13/08/2013 19:42 - Wellerlooi

BMW 318i Sedan (2008)

"Mijn ervaring is zeer positief. Heldere en correcte informatie op de website, heldere communicatie bij eventuele vragen, zeer klantvriendelijk en uitstekende aftersale."

10/08/2013 14:15 - 's-Hertogenbosch

BMW 320d Touring (2009)

"Goed eerlijke benadering van de handel

Correcte manier van optreden totaal
"

12/07/2013 11:06 - Maartensdijk

BMW 525d Touring (2012)

"Ik heb mijn BWM (na 18 jaar trouw aan Audi te zijn geweest) nu bijna 3 weken in bezit. Ik heb tot dusverre uitstekende ervaringen met Qoets.nl. Het contact is vanaf het begin zeer prettig geweest, telefoontjes, sms en e-mailberichten worden zeer snel beantwoord. Eventuele onduidelijkheden of misverstanden worden snel en naar tevredenheid besproken en uit de wereld geholpen. Hans en Han zorgen dat je de auto krijgt die je wenst en denken mee, zelfs daags voor de aflevering. De aflevering zelf is prima, ze nemen er de tijd voor, je krijgt uitleg over de werking van de auto en de papieren worden in orde gemaakt. Allemaal belangrijke zaken want je bestelt de auto online en het gaat niet om een pakje suiker. Met de service na de aftersales heb ik nog geen ervaring. Ik verwacht echter dat ook dat dik in orde is."

09/07/2013 00:29 - Anloo

BMW 520d Touring (2010)

"Erg prettig. Alle afspraken zijn nagekomen en de service is meer dan je kunt verwachten. Ook na de aanschaf is er regelmatig contact om te informeren of alles in orde is."

26/06/2013 22:08 - Hilversum

BMW 730d (2012)

"Mijn ervaring met Qoets is er een van vertrouwen in de wijze van zaken doen welke de eigenaar en medewerkers hanteren.
Toezeggingen worden nagekomen en er wordt inzet getoond.
"

12/06/2013 18:29 - Drachten

BMW 520d Touring (2012)

"Goed"

10/06/2013 10:37 - Naarden

BMW 523i Touring (2011)

"Mijn eerste ervaring met dit autobedrijf is uitstekend. Zij zijn in staat om je het gevoel te geven dat je als klant belangrijk en welkom bent. Zij zijn adequaat in het reageren en duidelijk bij hun reacties. Afspraken worden zeer correct nagekomen."

10/06/2013 10:08 - Heemskerk

BMW 528i Touring (2011)

"Efficient, proffessioneel, betrouwbaar, vriendelijk bedrijf met een unieke internet formule. In het begin sceptisch over de manier van werken maar deze bleef zeer efficient te zijn, hetgeen ik waardeer. Eerst overeenstemming over de inruilprijs en aanschaf voordat je kan proefrijden etc."

09/06/2013 18:17 - Berkel en Rodenrijs

BMW X5 3.0d xDrive (2012)

"Zeer tevreden."

07/06/2013 18:06 - Leeuwarden

Audi A4 2.0 TDI Avant (2012)

"Uitstekend. Goede analyse van de vraag en daarna een aanbod dat daar op aansluit. Professionele en onderscheidende service."

07/06/2013 10:02 - Bronkhorst

BMW M3 Cabrio (2012)

"Nette afhandeling, goed bereikbaar, en een perfecte auto afgeleverd !!!"

07/05/2013 15:45 - Vinkeveen

BMW 523i Touring (2011)

"Zeer positief, professioneel, snelle reacties.
Fijne samenwerking.
"

02/05/2013 21:49 - Venray

BMW 535d xDrive Sedan (2012)

"Ervaring met Qoets is positief. Men heeft oog voor detail en kwaliteit en is betrokken bij de klant. Hiernaast heeft men kennis van zaken en communiceert goed en prettig."

24/04/2013 09:19 - Overveen

BMW M5 (2012)

"Ik heb nu 3 auto's bij Qoets gekocht, uitsluitend uitstekende ervaringen."

12/04/2013 12:48 - Rotterdam

BMW 530d xDrive Sedan (2012)

"Na herhaaldelijk een nieuwe auto te hebben gekocht, ben ik dit jaar met Qoets.nl in zee gegaan. De keuze viel op een BMW 530 xd van 7 maanden oud. In eerste instantie vanwege de aantrekkelijke prijs. Maar later ook vanwege de correcte dienstverlening. De officiële BMW dealer kan niet tippen aan de klantvriendelijkheid en servicegerichtheid van Qoets.nl. Het is geweldig om te ervaren dat er ook nog bedrijven zijn die zich echt kunnen verplaatsen in de klant zelf en hier ook gericht naar handelen. Kortom bij Qoets.nl is de klant koning zo niet keizer!"

11/04/2013 14:48 - Leidschendam

BMW 330d xDrive Touring (2010)

"Zeer goed.
Al voor de 2e keer een auto gekocht bij Qoets.
Zeer goede service en correcte en persoonlijke opvolging.
"

11/04/2013 10:47 - Amstelveen

Volvo V70 2.4D Momentum (2010)

"Mijn ervaringen met dit (internet)autobedrijf zijn erg goed. Open en transparante communicatie en bereidwillig mee te denken in oplossingen die passen. Wel is het even wennen dat je een virtuele showroom binnenstapt."

11/04/2013 09:54 - Leidschendam

BMW 535d Touring (2011)

"Zeer tevreden over communicatie. Heldere website welke ook duidelijk aangeeft welke opties er op de desbetreffende auto zitten. Door geen showroom ook echt goedkoper dan andere verkoop kanalen."

06/03/2013 11:54 - Leeuwarden

BMW 318i Touring (2007)

"Het is voor ons de eerste dat we online een auto hebben gekocht maar zouden dit bij Qoets.nl zo weer doen. De zeer uitgebreide informatievoorziening op de website en de snelle, professionele en transparante communicatie hebben wij nog nooit bij een ander autobedrijf gezien. De auto kwam overeen met hoe deze op de website was omschreven. Gewoon een erg goed georganiseerd bedrijf!"

05/03/2013 09:47 - Amsterdam

VW Polo 1.4 16v (2005)

"Qoets.nl heeft op mij een prettige indruk achtergelaten door haar excellente service, betrouwbaarheid van het personeel en geleverde kwaliteit."

04/03/2013 10:10 - Utrecht

BMW 116d (2011)

"Algemene ervaring met Qoets is erg goed. Men is erg vriendelijk, servicegericht en komt afspraken na."

28/02/2013 22:26 - Zaandam

BMW 528i Touring (2012)

"Als je online auto's wilt verkopen moet je echt alles uit de kast halen om goed en betrouwbaar over te komen. Door de zeer professionele aanpak van Qoets.nl en het persoonlijke contact zit dat wel goed! Goed alternatief voor de merkdealer, correct, behulpzaam en prettig in de omgang."

22/02/2013 17:45 - Weesp

BMW 520d Touring (2011)

"Het was even wennen online een auto kopen maar het is prima ervaren zou het de volgende keer weer zo doen"

18/02/2013 16:17 - Meteren

BMW 523i Sedan (2011)

"Professioneel en zeer positief"

14/02/2013 17:26 - Den Haag

BMW 320d Sedan Efficientdynamics edition (2011)

"Een bijzonder nette, goed georganiseerde en transparante organisatie. Met een goede klantgerichte service!"

11/02/2013 10:53 - Zeewolde

BMW 118i Cabrio (2009)

"Prima indruk. Men reageert snel, persoonlijk en komt de afspraken gewoonweg na."

05/02/2013 16:39 - Enschede

BMW 525d Touring (2012)

"Correcte manier van zakendoen. Zowel informatief als in zakelijk opzicht. Kijk er weer naar uit om een auto te gaan uitzoeken."

04/02/2013 20:34 - Abcoude

BMW X1 2.8i xDrive (2011)

"Uitstekende ervaring met autobedrijf Qoets gehad, hele snelle en goede service. Erg vriendelijke, betrokken en servicegerichte medewerkers met veel kennis van zaken. Het is even vreemd om een auto te kopen die je niet in levende lijve hebt gezien, maar mijn auto ziet er top uit en voldoet volledig aan de vantevoren doorgegeven eisen en wensen."

03/02/2013 18:25 - Oosterhout (NB)

BMW 523i Touring (2011)

"Goede voorlichting over de opzet van het bedrijf hetgeen meteen vertrouwen geeft ( het betreft immers een geheel nieuwe manier van het aanschaffen van een( niet -goedkope )auto).Het contact verloopt heel natuurlijk en soepel; je krijgt nooit de indruk dat je op je quivive moet zijn, zoals bij veel autobedrijven wel het geval is.Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen."

24/01/2013 11:50 - Nuenen

BMW 525d Touring (2011)

"Erg positief, zeker vriendelijk, servicegericht, flexibel en oplossend denkend!"

15/01/2013 10:47 - Amsterdam

BMW 525d Touring (2011)

"Zeer goede ervaring met dit autobedrijf, enorm snelle respons op vragen en opmerkingen en zeer professionele afhandeling. De auto voldeed ook zeker aan alle gestelde eisen en werd keurig netjes voor de deur afgeleverd.
"

12/01/2013 10:13 - Spijkenisse

BMW 325d Touring (2010)

"Een betrouwbaar en net bedrijf, die de auto keurig afleverd zoals omschreven staat op de site van qoets.nl. De persoonlijke contacten met de mensen van qoets.nl heb ik als zeer prettig ervaren."

05/01/2013 10:29 - Dedemsvaart

BMW 528i Touring (2011)

"Erg goede ervaring met de heren van Qoets.nl. Prachtig aanbod, duidelijke communicatie, goede service en precies genoeg poespas. Simpel gezegd: het werkt."

27/12/2012 09:21 - Dordrecht

BMW 525d Touring (2011)

"Zeer goede service, prettige, snelle en correcte communicatie.
"

10/12/2012 08:20 - Oud-Beijerland

BMW 523i Touring (2011)

"Netjes, correct, duidelijk en servicegericht."

06/12/2012 20:17 - Amersfoort

BMW 330d Touring (2007)

"Vriendelijke medewerkers die meedenken om alles gedaan te krijgen naar mijn wensen. Dat er geen showroom is maakt het misschien wat lastiger maar het concept van online autobedrijf is denk ik wel een goede."

28/11/2012 12:52 - Nijmegen

BMW 535d Touring (2011)

"Fantastische overlading van echte foto's en informatie. Goede prijs en door juiste en volledige info echt betrouwbaar. Geen traditionele 'pushende' verkopers maar gewoon de auto die je wilt."

28/11/2012 09:09 - Rotterdam

BMW 530d Touring (2011)

"Zeer positief"

22/11/2012 13:05 - Oosterhout

BMW 520d Touring (2012)

"Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en goede service"

20/11/2012 10:01 - Rotterdam

BMW 325i Touring (2011)

"Zeer goed! Professioneel, vriendelijk, persoonlijk en vertrouwd!"

17/11/2012 22:07 - Asten

Audi Q7 3.0 TDI (2011)

"Ik heb uitsluitend positieve ervaringen met Qoets.nl
Heb de communicatie, alertheid en professionele afwikkeling van Hans Engelsma als zeer prettig ervaren. Wat afgesproken is werd keurig bevestigd en volledig waargemaakt. Ben erg blij met mijn mooie Audi Q7.
"

16/11/2012 14:08 - Oosterhout

Audi A4 2.0 Avant (2005)

"Correcte, persoonlijke en professionele eerste ervaring met een voor mij persoonlijk nieuw digitaal verkoopconcept. Mijns inziens een modern en toekomstbestendig concept van digitale showroom en verkoop."

03/11/2012 16:54 - Oldenzaal

BMW 523i Touring (2011)

"Heb een mooie 523 touring gekocht"

25/10/2012 10:38 - Blaricum

BMW 320d Touring (2011)

"Transparant en afspraken worden correct nagekomen."

04/10/2012 09:25 - Nuland

BMW 520d Touring (2010)

"zeer professioneel, fantastische auto's, goede prijs en perfecte service!"

30/09/2012 20:07 - Hoofddorp

Mercedes ML350 BlueTEC (2012)

"Prima in orde, goede service, duidelijke uitleg,correcte prijsstelling,goede communicatie."

20/09/2012 20:02 - Voorhout

BMW 330d Touring (2007)

"Alles perfect geregeld."

08/09/2012 16:16 - Staanddaarbuiten

Peugeot 407 SW Automaat (2008)

"Transparant, vlotte en heldere communicatie op een prettige wijze."

07/09/2012 17:19 - Hoofddorp

BMW X3 2.0d (2011)

"Heel positief."

29/08/2012 20:03 - Emmeloord

Skoda Yeti 1.6 TDI Greenline (2011)

"Betrouwbaar en transparant"

16/07/2012 18:35 - Beetsterzwaag

Audi A5 Coupé 3.0 TDI Quattro (2007)

"Erg goed ervaring."

04/07/2012 12:59 - Hilversum

Dodge Nitro 3.7 V6 (2008)

"goed"

24/06/2012 12:14 - De Koog

BMW 523i Touring (2011)

"Goed en zorgvuldig wordt er gehandeld."

23/06/2012 14:19 - Stiens

BMW

"Servicegericht en betrouwbaar"

04/06/2012 09:31 - Haarlem

Audi

"Uitstekende service en bereikbaarheid en snelle respons op vragen etc."

18/05/2012 18:36 - Zeist

BMW 330d Touring

"Zeer duidelijke manier van zaken doen. Maakt tot heden waar datgene wat ie beloofd.
Auto nu 2 weken in bezit.
"

16/04/2012 10:44 - Wolvega

BMW 525d Touring (2011)

"Auto's verkopen in een nieuw jasje. Bijzonder persoonlijk en creatief is de aanpak van de mensen van Qoets. Mijn auto is speciaal naar mijn wens geïmporteerd en persoonlijk op mijn kantoor afgeleverd. Zeker een aanrader voor iedereen met bijzondere wensen en sterk gevoel voor details en kwaliteit."

03/04/2012 20:37 - Voorschoten

BMW 530d Touring (2011)

"Met het concept van Qoets.nl is het van zeer groot belang dat beloftes worden nagekomen en de betreffende auto juist wordt omschreven. Dit hebben zij meer dan waargemaakt. De aanpak is no-nonsens, open en eerlijk. Ik heb er zelf voor gekozen om de auto, een BMW 530d uit 2011, ongezien en zonder proefrit te kopen. Dit lijkt onverstandig, maar na meerdere telefonische gesprekken met Qoets.nl was er voldoende vertrouwen om dit zo te doen. Dit werkte 2 kanten op, aangezien Qoets.nl mijn auto ook ongezien heeft ingeruild. Daarnaast schept de door Qoets.nl aangeboden garantie van 24 maanden (in mijn geval in feite een verlenging van de fabrieksgarantie met 12 maanden) ook vertrouwen. De aflevering op mijn werklocatie was perfect geregeld en auto voldeed voor 100% aan de verwachtingen. Al met al vond ik het een zeer prettig aankoopproces en ben ik een zeer tevreden klant. Wat mij betreft doe ik het de volgende keer weer op deze manier, ik kan het een ieder aanraden."

27/03/2012 13:13 - Valkenburg

BMW 330d Touring (2008)

"klantgerichte benadering, gebruik makend van de nieuwe media mogelijkheden, goede presentatie van de auto in hoge kwaliteit fotoafbeeldingen. Levering is conform verwachting. De mogelijkheid om een proefrit vanaf eigen huis te maken, benadrukt de klantgerichte benadering. Aftersales ook goed geregeld."

26/03/2012 21:57 - Hoogvliet

BMW

"Uitstekende service en aandacht."

13/03/2012 10:56 - Doorn

BMW

"Algemene ervaring is zeer goed"

07/03/2012 16:11 - Velserbroek

Mini

"Prima service! Afspraken werden nagekomen, Duidelijk contact telefonisch per mail en tevens nog per sms, klantvriendelijk. Auto is netjes afgeleverd en zit er tip top uit."

23/02/2012 12:21 - Haaksbergen

BMW

"Zeer correcte behandeling, afspraken telkens nagekomen, prima auto aangekocht qua prijs-kwaliteit tov aanbod van concurrentie, zeer professioneel, terzake kundig"

16/02/2012 21:27 - Aartswoud

BMW 320d Sedan automaat (2009)

"Uitstekende bedrijf, goede service en nazorg."

10/02/2012 15:04 - Aalden

BMW 520d Touring (2010)

"Prettige omgang met de medewerkers van dit autobedrijf, korte lijnen, direct en gericht antwoord op al onze vragen, pro-actieve benadering."

10/02/2012 11:11 - Leidschendam

VW Tiguan 1.4TSI Highline (2008)

"Goede service, komen afspraken na."

01/02/2012 15:31 - Zeist

Audi

"De showroom van Qoets.nl is een online showroom waarbij je het gevoel hebt dat je door een echte showroom loopt. Zeer goede informatievoorziening en niet gebonden aan openingstijden, wachttijden en/of een specifieke verkoper. Je kan op elk moment van de dag op je eigen tempo alles bekijken wat je wil. Misschien is de ervaring nog wel beter dan echt omdat je anders altijd wel iets vergeet. Nu kan je gewoon weer even naar de site gaan waar alle informatie gewoon te vinden is.

Dit is een dealerbedrijf anno 2012. Hier moet de oude gevestigde orde een groot voorbeeld aan nemen. Geen verkoper met onzin praatjes die je toch niet gaat nabellen. Geen urenlange praatsessies over zaken waar je geen behoefte aan hebt. Geen dure showrooms langs snelwegen.

Ik heb al 2 auto's bij Qoets.nl gekocht en er zijn al 4 vrienden/collega's die hier ook een auto hebben gekocht.

Zeer tevreden
"

25/11/2011 14:05 - Haarlem

Volkswagen

"Autobedrijf waarin de persoonlijke aandacht en service centraal staat."

03/11/2011 18:27 - Ulvenhout

Audi

"Ik had gevraagd of ze voor mij een A4 3.2 konden vinden met niet teveel km op de teller. Binnen één week had ik een scherpe quotatie van ze in huis en ik heb zonder de auto te zien de koop telefonisch afgerond. Een tikkeltje spannend maar ze hebben het geweldig gedaan. Alles was piekfijn georganiseerd, precies zoals vooraf overeengekomen. En de auto; geweldig!"

26/09/2011 04:56 - Wijchen

BMW

"Professionele service en duidelijke afspraken. Beter dan welk autobedrijf dan ook."

18/09/2011 21:53 - Den Bosch

BMW

"positief"

18/09/2011 10:57 - Oosterhout

BMW

"Goed"

14/09/2011 12:32 - Zwaag

BMW

"fris klantgericht concept met een goede kwaliteitsaanpak"

13/09/2011 19:49 - Nistelrode

Welkom bij Qoets.nl

Jong gebruikt als 'nieuw'
Wij leveren jong gebruikte auto's als nieuw. Zo profiteert u van de (financiële) voordelen van een gebruikte auto met de beleving van nieuw!

Uw droomauto
Wanneer de auto van uw wensen niet voorradig is, zoeken wij geheel vrijblijvend naar de gewenste auto in ons Europese netwerk.

Exclusieve service
Wij ontzorgen u graag met onze gratis haal- en brengservice door het hele land incl. kosteloos vervangend vervoer (bij onderhoud, schadeherstel en garantiewerkzaamheden).

Altijd bereikbaar
Wij kunnen ons voorstellen dat u tussen 9 en 5 erg druk bent. Daarom zijn wij 7 dagen per week van 8:00 tot 22:00 uur bereikbaar. Onze online showroom is altijd open.