WhatsApp Image 2022-11-03 at 2.32.27 PM.jpeg

Qoets.nl en MINI

Van 1973 tot 2003 waren we BMW dealer. Tegenwoordig zijn we de Premium autodealer met de beste service van Nederland.

Waarom Qoets.nl?

Taxi SVG white12 of 24 maanden merkgarantie inclusief haal- en brengservice
Car SVG whiteFamiliebedrijf sinds 1923
Reviews whitePersoonlijk en betrouwbaar
Awards SVG white9,3 uit 1044 klantbeoordelingen
3 deurs

3 deurs

5 deurs

5 deurs

Cabrio

Cabrio

Clubman

Clubman

Countryman

Countryman

Electric

Electric

MINI

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een jong gebruikte MINI? Dan ben je bij Qoets aan het juiste adres! Alle informatie om de mogelijkheden voor een MINI te leren kennen, vind je hier. Heb je voorkeur voor een Cooper of een Countryman, benzine of plug-in hybride, of een volledig elektrische Mini; het is allemaal mogelijk.

Veel mogelijkheden voor jong gebruikte, premium MINI’s

MINI biedt verschillende modellen, zonder zijn unieke karakter te verliezen. Een MINI is makkelijk te herkennen, met welk model je ook rijdt. Dit maakt de MINI uniek in zijn soort.

Wat is de historie van het merk MINI?

In 1957 stegen door de Suez-crisis de brandstofprijzen enorm. Autorijden werd daardoor een stuk duurder. Hierop gaf Leonard Lord van de Morris Company zijn topingenieur, Alec Issigonis, de opdracht om een kleine zuinige auto te ontwerpen. Naast klein en zuinig moesten er vier personen in de auto passen. Alec bedacht een auto waarbij het motorblok overdwars tussen de voorwielen geplaatst werd. Hierdoor moesten de wielen meer uit elkaar geplaatst worden waardoor er ook nog meer ruimte voor passagiers was. In 1959 kwam de MINI op de markt als een goedkope, kleine en wendbare auto. Doordat de wielen verder uit elkaar geplaatst zaten bleek de MINI uitermate geschikt voor het circuit. De auto had een betere wegligging en was wendbaarder dan zijn concurrenten. In 1961 kwam een MINI in handen van John Cooper, destijds bekend van zijn prestaties op het circuit. Na een paar aanpassingen van John’s kant, werd de Classic Mini Cooper 997 geïntroduceerd. Vanaf daar is de productie van MINI met de jaren meegegroeid tot de MINI hoe we hem nu kennen. Maar het uiterlijk is nog altijd vergelijkbaar met de eerste modellen.

Veilig onderweg met een MINI ALL4

De term ‘ALL4’ geeft aan dat de MINI beschikt over vierwielaandrijving. Een paar voordelen die een bestuurder hierdoor ervaart zijn: meer grip op het wegdek en in de sneeuw, hogere bocht stabiliteit, beter grip bij harde acceleratie, betere trekkracht en betere rijstabiliteit. Inmiddels biedt MINI ALL4 bij tien modellen, waaronder sinds kort de Mini Cooper Countryman en de Mini Cooper Paceman.

MINI All4
Een MINI All4 is duidelijk te herkennen

De voordelen van MINI plug-in hybride occasion

Je kunt naast een benzine- of elektrische MINI ook kiezen voor een plug-in hybride Mini. Een plug-in hybride auto levert in Nederland veel fiscale voordelen op. Je krijgt bijvoorbeeld korting op de wegenbelasting. Daarnaast bespaar je op onderhoud en brandstof. ​​Door de accutechniek van een Plug-in Hybride auto kun je kleinere afstanden volledig elektrisch rijden. Langere afstanden kun je zonder te moeten laden afleggen en daarnaast een stuk zuiniger. Op dit moment beschikt MINI is de Countryman PHEV de plug-in hybride optie.

Wat zijn de voordelen van een volledig elektrische MINI?

Wil je liever volledig elektrisch rijden? Naast de Plug In-Hybride Countryman heeft MINI ook een volledig elektrische model, de MINI electric. Dit is een auto met een hoog comfort en een redelijk grote actieradius. Hierdoor rijdt je ontspannen en duurzaam van A naar B.

Qoets is het adres voor jouw jong gebruikte MINI?

Heb je na het lezen van alle informatie de keuze gemaakt voor een MINI? Dat is een uitstekende keuze! Het unieke karakter van de verschillende MINI modellen zorgt voor een passende oplossing voor iedereen. Wij helpen je graag persoonlijk verder bij jouw zoektocht naar een unieke jong gebruikte MINI. Wij leveren MINI's uit onze eigen voorraad of we zoeken samen naar jouw ideale uitvoering.

Welke zekerheden krijg ik bij een MINI van Qoets?

✅ 12 of 24 maanden Qoets merk garantie

✅ Exclusieve haal- en brengservice door heel Nederland

✅ Géén beschadigingen aan de binnen- of buitenkant

✅ Eerste 10.000 kilometer of 6 maanden onderhoudsvrij

✅ Aflevering inclusief persoonlijke uitleg

Bekijk alle zekerheden en wat je nog meer van ons mag verwachten hier: Qoets Selectie - Leveringscondities

WhatsApp Image 2023-02-28 at 18.24.06.jpeg
Uiteraard ben je ook welkom in ons aflevercentrum in Utrecht.