660a93cd9b434385baad1686982e1537

X3 xDrive30e

9 oktober 2023

X3 xDrive30e

Met de X3 xDrive30e ervaar je de perfecte combinatie van elektrificatie en rijplezier, terwijl je geniet van een opwindende en efficiënte rijervaring.

Een opvallend kenmerk van de BMW X3 xDrive30e is zijn geavanceerde plug-in hybride aandrijvingssysteem. Dit systeem combineert een 2.0-liter TwinPower Turbo benzinemotor met een elektrische motor, waardoor je kunt profiteren van zowel de kracht van een verbrandingsmotor als de emissievrije voordelen van elektrisch rijden. Met een indrukwekkende vermogensafgifte en een responsieve acceleratie levert de X3 xDrive30e uitstekende prestaties.

Het xDrive-vierwielaandrijvingssysteem van BMW is standaard aanwezig op de X3 xDrive30e en zorgt voor optimale tractie en stabiliteit, ongeacht de wegomstandigheden. Het verdeelt de aandrijfkracht dynamisch tussen de voor- en achterwielen, waardoor je geniet van een verbeterde grip en een verhoogd gevoel van controle, vooral op ruig terrein of bij slecht weer.

Met de BMW X3 xDrive30e kun je ook profiteren van de mogelijkheid om kortere ritten volledig elektrisch af te leggen. De elektrische motor biedt een aanzienlijk elektrisch rijbereik, waardoor je lokaal emissievrij kunt rijden en bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Kortom, de BMW X3 xDrive30e belichaamt de toekomst van mobiliteit met zijn geavanceerde plug-in hybride aandrijving. Geniet van de krachtige prestaties, de efficiëntie en het gevoel van controle dat deze SUV te bieden heeft. Ontdek vandaag nog de opwinding van de X3 xDrive30e en laat je betoveren door zijn geavanceerde aandrijvingstechnologie.

X3 xDrive30e4 cilinder benzine motor292 pk (gecombineerd)€ 64.926

Opladen en laadinfrastructuur voor de BMW X3 hybride

Laden

Een van de grote voordelen van de GLC 300e is het gemak van thuis opladen. De auto is eenvoudig op te laden via een standaard stopcontact met behulp van de meegeleverde laadkabel. Dit is ideaal voor dagelijks gebruik zoals woon-werkverkeer. Als u thuis een wallbox met een capaciteit van bijvoorbeeld 7.4 kW hebt geïnstalleerd kan de GLC 300e met een lege batterij in ongeveer 2.5 tot 3 uur volledig worden opgeladen. De maximale laadvermogen van de mercedes-Benz GLC 300e is 7.4 kW (AC-laden). Dit is een typische laadsnelheid voor veel thuiswallboxen.

Batterij capaciteit

De GLC hybride maakt gebruik van een lithium-ion batterij als energieopslag. De exacte batterijcapaciteit kan variëren afhankelijk van het modeljaar en de specificaties maar over het algemeen heeft de GLC hybride een batterijcapaciteit van 13.5 kilowattuur (kWh) dat een actieradius heeft van 49 km.

Laadpas of -app

Het gebruik van een laadpas of -app maakt het betalen voor het opladen eenvoudig en handig. Onze klanten kunnen gemakkelijk hun laadsessies bijhouden en de kosten in de gaten houden.

Ben je ook op zoek naar een jong gebruikte BMW X3 xDrive 30e?

In 4 stappen naar jouw ideale auto

1️⃣ Geef eenvoudig jouw persoonlijke wensen aan

2️⃣ Vervolgens zoeken wij naar de perfecte auto

3️⃣ Je ontvangt een persoonlijk en vrijblijvend voorstel

4️⃣ We bespreken het voorstel en eventueel aanvullende wensen

🔽Vul hieronder jouw persoonlijke auto wensen in

Maximale leeftijd

Maximaal aantal kilometers

Lees de ervaring met Qoets van een andere klant

f37cc6213d584610bf8e3388a2789701

BMW 640i xDrive Gran Turismo

Prettig bedrijf, assertieve mensen

Snelle reacties, persoonlijk, informatief en verrassende communicatie o.a. met een filmpje waar uitgebreid uitleg gegeven wordt over de opties op jouw nieuwe auto! Top, kan het bedrijf zeker aanbevelen.

Klant bij Qoets.nl

klantenvertellen.nl23/01/2024 19:02 - Huis ter Heide

Nog een paar vragen

Bijvoorbeeld: Panorama dak, trekhaak, sportstoelen, etc.

Bijvoorbeeld: budget, levertijd, etc.

Jouw persoonlijke gegevens

111.JPG

Emil Frey Group heeft een belang van 50% in Qoets.nl

3. logo BOVAG rgb.jpg

Qoets.nl is aangesloten bij de BOVAG

Award Tevreden.nl

9,2 uit 700+ reviews

logo-feedbackcompany.png

9,3 uit +/- 1044+ reviews