Waarom een Qoets?
WhatsApp Image 2020-11-17 at 18.11.32 (2).jpeg

Waarom een Qoets?

31 maart 2021

De Qoets kwaliteit, service en dienstverlening.

Qoets is premium autodealer met de beste service, kwaliteit en dienstverlening. Wij leveren jong gebruikte en nieuwe auto’s en zorgen voor alle service na aankoop.

Wij leveren zowel auto’s uit eigen voorraad en op bestelling. Wanneer we jouw Qoets niet op voorraad hebben kijken we aan de hand van jouw wensen naar een passende auto binnen ons Europese netwerk. Eigenlijk dezelfde keuzemogelijkheid als bij het kopen van een nieuwe auto.

Qoets.nl kwaliteit

Wij leveren onze auto’s “als nieuw” af. Een auto uit de Qoets selectie mag bij aflevering geen beschadiging hebben. Dus bijvoorbeeld ook niet een kleine beschadiging op een velg of een krasje op de bumper. Daarnaast wordt een Qoets voor aflevering volledig technisch klaargemaakt bij de merkdealer.

Ons kwaliteitsniveau ligt hierdoor hoger dan bij de merkdealer.

WhatsApp Image 2020-11-17 at 18.11.32 (2).jpeg
Alle auto's worden bij binnenkomst in ons logistiek centrum op de foto gezet.

Qoets.nl service

Qoets is elke dag bereikbaar. Na de aflevering van jouw Qoets verzorgen wij graag;

  • het onderhoud aan jouw Qoets
  • eventuele garantiewerkzaamheden
  • schadeherstel
  • de banden wissels en opslag
  • montage van accessoires bijvoorbeeld alarmen en trekhaken

Alle werkzaamheden worden door Qoets.nl geselecteerde partners uitgevoerd. Dit zijn veelal partners (merkdealers) waar wij reeds een jarenlange relatie mee hebben.

WhatsApp Image 2020-12-31 at 09.37.39.jpeg
Winterbandenwissel van twee Qoetsen

Qoets Haal- en brengservice

Voor maximale ontzorging en comfort bieden wij kosteloze haal- en breng service. Jouw Qoets wordt op elke locatie in Nederland opgehaald én weer terug gebracht door één van onze Qoetsiers voor de service werkzaamheden.

Dit kan op iedere gewenste locatie in Nederland bijvoorbeeld bij jou thuis of op kantoor. De Qoetsier komt jouw Qoets ophalen en laat, indien benodigd en beschikbaar, een leenauto achter waar je gebruik van kunt maken.

Ons Qoetsiers team bestaat uit zowel junior als senior chauffeurs welke allemaal een voorliefde hebben voor autorijden en daar veel ervaring in hebben.

Bekijk onze video over de werkwijze van de Qoets.nl haal- en brengservice.