Qoets Ingeruild - Leveringscondities
Eigen fotostudio

Qoets Ingeruild - Leveringscondities

22 november 2022

Wat mag je van een ingeruilde Qoets verwachten?

Veel van onze Qlanten ruilen hun auto in bij de aanschaf van een nieuwe Qoets. Van deze ingeruilde auto's verkopen wij een klein gedeelte zelf onder het label "Ingeruild". De leveringscondities van de auto's onder het label "Ingeruild" lichten wij hier graag toe.


1. Cosmetische staat

In ons Logistiek centrum in Leeuwarden worden de ingeruilde auto's gecontroleerd op eventuele beschadigingen aan het in- en exterieur. Deze beschadigingen worden weergegeven bij de auto op onze website onder het kopje "Opmerkingen". Voorbeelden van mogelijke optische beschadigingen zie je hieronder

Eventueel kunnen deze beschadigingen tegen een meerprijs worden verholpen.


2. Techniek en onderhoud

Startpunt van de technische controle is het proefrijden met de auto. Aan de hand van de technische controle en de proefrit wordt er gekeken of er essentiële zaken verholpen dienen te worden. Wanneer de auto direct aan onderhoud toe is, wordt dit vermeldt op onze website.


3. 12 maanden BOVAG netwerkgarantie

Wij bieden op al onze ingeruilde auto's 12 maanden BOVAG garantie zonder extra kosten, dit geeft jou als klant vertrouwen en comfort om een auto bij Qoets te kopen. Er worden in de autobranche veel verschillende soorten garantie geboden. Het is lastig als consument om daarin onderscheid te maken. De BOVAG garantie gaat verder dan de 'wettelijke garantie' van 12 maanden wat eigenlijk niet meer betekent dan dat het product moet doen wat je redelijkerwijs kunt verwachten. BOVAG garantie betekent meer zekerheid, duidelijke voorwaarden en daarmee geen gedoe voor jou. Bekijk hier het verschil tussen BOVAG Garantie en de ‘wettelijke garantie?

Mocht er onverhoopt iets kapot gaan gedurende de eerste 12 maanden na levering dan kun je gebruiken maken van de BOVAG Netwerkgarantie. Deze garantie wordt door ons onder gebracht bij Autotrust. Groot voordeel van deze garantie is dat je de garantie werkzaamheden kunt laten uitvoeren bij een lokale BOVAG garage.

Bekijk hier bij welke garage in jouw buurt je terecht kan voor garantie werkzaamheden.

Bekijk hier de uitgebreide BOVAG garantie voorwaarden.


4. BOVAG lidmaatschap

Qoets.nl is aangesloten bij de BOVAG BOVAG Algemene Voorwaarden. Ons BOVAG lidmaatschap biedt jou als Qlant zo nodig nog meer zekerheid.


5. Wat mag je nog meer bij aflevering verwachten?

De levering van jouw Qoets vindt plaats in ons Aflevercentrum in Utrecht. Dit mag je van ons verwachten;

Een volledig gepoetste en gereinigde auto
Een volle tank brandstof
Luxe kentekenplaten voor en achter (extra luxe witte plaat bij een trekhaak)
Alle sleutels en toebehoren aanwezig
Alle Nederlandse documenten en tenaamstellings papieren aanwezig
Uitgebreide uitleg over jouw nieuwe Qoets
12 maanden BOVAG garantie
Heb je nog vragen over onze leveringscondities?

Heb je nog vragen over onze leveringscondities?

Uiteraard beantwoorden we die graag.

📞 Bel direct een verkoper