Qlant aan het woord: Dick van Culenborg
WhatsApp Image 2020-06-30 at 11.17.10 (2).jpeg

Qlant aan het woord: Dick van Culenborg

3 februari 2021

IMG_1098.jpg
Dick bij aflevering van zijn BMW M5

Interview Dick van Culenborg

Ondernemer in Watertechniek.

Dick is sinds februari 2018 klant bij ons. Destijds leverden we een Porsche Macan. Onlangs heeft hebben we een BMW M5 in San Marino blauw afgeleverd.

Hoe ben je bij ons gekomen?

Via een andere klant van jullie, Leon. Leon is een goede vriend van mij. Ik heb hem ontmoet op vakantie op Kreta. Hij heeft een modezaak en ik ging na de vakantie dan ook een aantal keer per jaar naar zijn winkel. Toen ik op zoek was naar een auto vertelde hij mij dat ik Qoets moest bellen.

Hoe zijn de eerste kilometers bevallen in je nieuwe BMW M5?

Ongelooflijk. Het is enorm verleidelijk om er even mee door te trekken want dat doet hij zo graag. Het is vooral het hele pakket van de auto. Het motorvermogen gecombineerd met de geavanceerde multimedia. Hij doet echt alles wat je wilt: manueel of autosport en je kan er zo lekker mee touren. Wat ik helemaal ideaal vind is dat je met deze auto niet direct een stempel krijgt. Het is leuk om herkend te worden door autofanaten en er tegelijkertijd mee naar klanten te kunnen.

Heb je ook nog andere auto’s naast de M5 overwogen?

Absoluut niet! Ik ben opgegroeid met een vader die BMW reed. Ik kan alle types en kentekens nu nog opnoemen en heb de afgelopen 30 jaar een M5 al in mijn hoofd zitten. Die Porsche Macan is echt een prachtige auto alleen gewoon niet mijn ding. Dat bleef zich maar ophopen en irriteren en heb toen gewoon de knoop doorgehakt. Met mijn vrouw overlegd en dat werd een duidelijke beslissing; Qoets bellen!

Wat is een leuke herinnering aan een auto uit het verleden?

Wat mij nog altijd bij gebleven is toen mijn vader een BMW 1802 had gekregen. Toen ik aan dat hendeltje trok en zo achterin kon zitten voor het eerste rondje. Een paar maanden later zat ik te rijden in de polder en zie de meter nog steeds oplopen naar 80 km/h. Bij elk type heb ik prachtige ervaringen alleen deze is toch speciaal.

Wat voor werk doe je?

Ik ben eigenaar van DVC Beregening B.V. Wij leveren beregeningsinstallaties en hebben ook een eigen webshop.

Wat kunnen jullie merken van Corona?

Ik zal je eerlijk zeggen, wij hebben ook nog een aantal webshops en die gaan nu door Corona als een trein. We zijn er ten opzichte van vorig jaar 30% op vooruit gegaan. Bij ons is er dus geen nadelige invloed.

Is er nog iets over Qoets dat je kwijt wilt?

De spanning wordt er in gehouden. Ik werd positief verrast met een video van Reinder dat de auto binnen was gekomen, en van zo'n mooie auto begin je dan wel te kwijlen. Als je mij vraagt wat er beter kan zou ik dat niet weten. Zoals ik ook in mijn review schreef:

“Je geeft ze door wat je wilt en Qoets maakt er nog wat meer van!”

Abonneer nu op de Qoets.nl nieuwsbrief!

Abonneer nu op de Qoets.nl nieuwsbrief!

Voor de nieuwste voorraad, laatste filmpjes en leuke interviews.

Abonneer!