Qlant aan het woord - Klaas Visser
be8488c8935344aaaac91f512c9f06d6

Qlant aan het woord - Klaas Visser

12 maart 2024

Interview Klaas Visser

Eigenaar van Explant B.V.

Klaas is sinds november 2022 Qlant bij ons. Als eerste leverden we aan hem een BMW X3 xDrive30e. Vervolgens mochten wij in april 2023 een even zo fraaie MINI Countryman Cooper SE ALL4 leveren aan zijn vrouw, als vervanger van haar Audi TT Roadster.

Hoe ben je bij ons gekomen?

Door een vriend en zakelijke relatie die eveneens in de bloemenbranche werkzaam is, werd ik getipt op Qoets. Ik reed destijds een Porsche Cayenne S uit 2007 met al de nodige ervaring. Het was een heel fijne auto, maar het hoge verbruik begon me erg tegen te staan. Op dat moment had ik nog niet in een BMW gereden, maar de BMW X3 beviel meteen erg goed.

Wat voor werk doe je?

Samen met mijn vrouw heb ik al 15 jaar een exportbedrijf van bloemen en planten, Explant genaamd. Ik richt me op Italië en mijn vrouw op Oost-Europa, onder andere Polen, Moldavie en Litouwen. In de regio’s waar wij actief zijn zit de meeste uitdaging in de logistiek. In Nederland is de infrastructuur zeer goed en de afstanden te overzien. In Italië en Oost-Europa is dat over het algemeen niet het geval. Daarnaast wordt in Italië veelal seizoensgebonden gekweekt, terwijl wij in Nederland, met behulp van kassen, een veel diverser aanbod hebben.

Explant B.V.

Hoe bevalt het om Qlant zijn bij Qoets?

De service is echt perfect. Het maakt niet uit of jullie nu één of tien keer moeten komen voorrijden. Als je contact zoekt, heb je binnen no time reactie en/of een oplossing. Complete ontzorging!

Welke Qoets rijd je op dit moment?

Op dit moment rijd ik een BMW X3 xDrive30e en mijn vrouw Iwona rijdt een MINI Countryman Cooper SE ALL4.

Wat is een leuke herinnering aan een auto uit het verleden?

Eigenlijk heb ik zelf niet zo heel veel met auto’s. Een auto moet vooral comfortabel zijn en goed functioneren. Mijn vrouw Iwona heeft duidelijk meer passie voor auto’s. Voor haar moet een auto er sportief uitzien en ook een beetje power hebben. Dat merk je ook als we gaan proefrijden in een auto, dan moet altijd even uitgeprobeerd worden hoe vlot de auto optrekt.

Ben je al toe aan een nieuwe Qoets?

Het komende jaar blijven we sowieso nog rijden in de huidige Qoets. De volgende komt zeker weer bij jullie vandaan.

“Als je contact zoekt, heb je binnen no time reactie en/of een oplossing. Complete ontzorging.”

6da8620fed1743098632c58540685f25