Qlant aan het woord - Kay Sijgers
Untitled design (5)

Qlant aan het woord - Kay Sijgers

9 april 2024

Interview Kay Sijgers

Ondernemer in vastgoedmarketing

De eerste Qoets die we Kay mochten leveren was een BMW 525d Touring. Daarna volgden een Audi Q4 Sportback 50 quattro en een BMW 330e xDrive Touring. In mei 2023 hebben we een BMW 530e xDrive Touring aan hem afgeleverd.

Hoe ben je bij ons gekomen?

Ik ben 25 jaar lang een vaste klant geweest bij een BMW dealer in Waalwijk. Ik reed heel veel kilometers en kocht ongeveer iedere twee jaar daar een nieuwe BMW. Voor mijn toenmalige werk was ik woonachtig en werkzaam in België, desalniettemin kocht ik mijn auto’s altijd bij de betreffende Nederlandse dealer. Na verloop van tijd verloor ik de connectie met de betreffende dealer. De namen van zowel de verkopers als de service medewerkers waren mij niet bekend meer. Vervolgens ben ik online gaan zoeken naar alternatieven en zo kwam ik bij Qoets.nl terecht.

Wat voor werk doe je?

Ik ben ondernemer op het gebied van vastgoedmarketing. Daarbij verzorgen wij het totaalpakket: van strategie en concept tot logo/huisstijl en marketingcommunicatie. Daarbij maken we gebruik van foto, video, animatie en andere vormen van visualisatie. Onze focus richt zich op uitdagende en veelal grotere projecten, aangezien daarbinnen onze expertise en creativiteit het beste tot zijn recht komt.

SpotCompanion.com - Vastgoedmarketing experts

2020-11-05

Hoe bevalt het om Qlant zijn bij Qoets?

Het vernieuwende concept en het persoonlijke contact beviel mij vanaf het eerste contact erg goed. Of ik nu contact heb met een medewerker van Verkoop, Leveringen of Service, ik word hartelijk te woord gestaan en ik heb altijd het idee dat er extra hard voor mij wordt gewerkt. Daarbij wordt iedere auto boven verwachting netjes afgeleverd en is er echt sprake van overperformance.

Kay en zijn partner Leonie scharen wij inmiddels onder onze zeer trouwe Qlanten. Die loyaliteit waarderen wij zeer. Onderstaande Qoetsen hebben wij opeenvolgend aan hen mogen leveren:

  • BMW 525d Touring
  • Audi Q4 Sportback 50 quattro
  • BMW 330e xDrive Touring
  • BMW 118i
  • BMW 530e xDrive Touring
  • BMW X2 xDrive25e

Welke Qoets rijd je op dit moment?

Op dit moment rijd ik een BMW 530e xDrive Touring. Waar ik voorheen zweerde bij een 6-cilinder (diesel dan wel benzine) heb ik dat gemis van twee cilinders niet bij de BMW 530e. Door de extra elektromotor heeft de auto precies het juiste potentieel waardoor een 6-cilinder voor mij geen must meer is.

Mijn partner Leonie rijdt inmiddels ook een plug-in hybride, een BMW X2 xDrive25e. We proberen zo goed mogelijk gebruik te maken van het hybride systeem van beide auto’s. Thuis hebben we twee laadmogelijkheden en op mijn werk probeer ik ook altijd te laden.

eaa948ea-84de-458b-8c9b-8f5b7848107c

Wat is een leuke herinnering aan een auto uit het verleden?

Als fervent autoliefhebber kon ik op enig moment een jongensdroom in vervulling laten gaan en heb toen als tweede auto een Porsche (Boxster S) aangeschaft. Ik ben toen een aantal keer mee geweest met de Porsche Club Nederland. Op voorhand wist ik niet wat ik ervan moest verwachten, maar uiteindelijk heb ik zowel veel geleerd als veel plezier gemaakt bij deze evenementen. Met piepende banden over een verlaten vliegveld racen was stiekem toch wel echt gaaf. Daar heb ik echt leren rijden. Al moet ik wel zeggen dat de Porsches ook veel stil hebben gestaan, want als ik voor de keuze stond pakte ik eigenlijk altijd de BMW. Het comfort van een BMW 5-serie was logischerwijs vele malen beter dan dat van de lage en stugge Porsches.

Ben je al toe aan een nieuwe Qoets?

Vooralsnog niet. Ik kan wel stellen dat ik erg blij ben met mijn huidige BMW 530e xDrive Touring. Het is een bijzonder comfortabele auto en ook de kleurstelling vind ik zeer fraai. Het is overigens niet de luxe variant die ik heb gehad, maar vooralsnog denk ik dat ik in deze Qoets blijf rijden totdat de BMW i5 Touring jong gebruikt beschikbaar komt.

“Iedere auto wordt boven verwachting netjes afgeleverd, er is echt sprake van overperformance”

Untitled design (5)