Qollega aan het woord: Rick van Sluijs
WhatsApp Image 2022-08-25 at 8.33.53 PM.jpeg

Qollega aan het woord: Rick van Sluijs

26 augustus 2022

Medewerker Verkoop

Rick begon in 2020 zijn afstudeerstage bij Qoets. Na het succesvol afronden van zijn stage is Rick in dienst gekomen bij Qoets op de verkoopafdeling.

a3744216-b533-40aa-b88e-105f4baa8c2d.jfif

Hoe ben je bij Qoets gekomen en wat was je eerste indruk?

Tijdens mijn studie aan de IVA Driebergen volgde ik Qoets op Facebook. Aan het begin van het vierde jaar van mijn opleiding was ik op zoek naar een afstudeerstage. Omdat dit gelijk viel met de eerste coronagolf was het niet makkelijk een plek te vinden. Gelukkig waren ze bij Qoets op zoek naar iemand en zodoende heb ik hier mijn afstudeerstage gelopen, tevens ondersteunde ik de verkoop. Na mijn stage heeft Qoets mij een baan aangeboden en ben ik full time begonnen op verkoopafdeling.

Welke auto rijd je op dit moment?

Op dit moment rijd ik in een Seat Ibiza FR uit het jaar 2016.

Wat zijn jouw auto dromen?

Poeh dat is een lastige. Een dikke diesel stationwagon (BMW 540d Touring) voor doordeweeks, en een Porsche 911 GT3 RS voor in het weekend.

Wat doe je binnen het Qoets team?

Ik ben onderdeel van het verkoop team bij Qoets. Mijn doel is om zoveel mogelijk Qoetsen op de Nederlandse weg te krijgen!

Wat vind jij het leukste aan het werken bij Qoets?

Qoets doet het net even anders dan een "traditioneel" autobedrijf met een grote showroom en dat vind ik erg leuk. Er is veel aandacht voor de Qlantreis en dat maakt het werken erg prettig. Ook ben ik van kinds af aan al gek op auto's dus de combinatie met mooie auto's is mooi meegenomen.

IMG_6678.max-1600x1600.jpegquality-84.jpg
Qerstdiner

Hoe zou je de sfeer binnen het team beschrijven?

Hard werken wanneer het moet, maar ook vaak genoeg tijd voor een grap, een mooi verhaal of een leuk uitje met het team. Dit vind ik een erg fijne combinatie.

Welke verbeteringen zou jij graag zien bij Qoets?

De volgende stap naar een nieuw aflevercentrum lijkt mij essentieel voor de groei van Qoets. Hierdoor krijgt Qoets een nog iets meer "premium" uitstraling en meer ruimte. We verkopen steeds meer auto's dus we groeien een beetje uit ons jasje. Hopelijk vinden we snel wat moois!

Welke kwaliteit zou je willen ontwikkelen de komende jaren?

Bij verkoop zijn er denk ik heel veel aspecten die ervoor zorgen dat het verkopen van een Qoets op een goede en fijne manier verloopt voor zowel de klant, maar ook voor mij als verkoper. Dit is denk ik vooral een kwestie van vaak doen. Wat ik bijvoorbeeld verder zou willen ontwikkelen is ervoor zorgen dat er geen losse eindjes meer zijn in de Qlantreis en duidelijk zijn in mijn communicatie. Als mij dit nog beter lukt hebben beide partijen er profijt van.

Wat vind je het moeilijkste in je baan?

's Avonds of in het weekend proberen niet aan het werk te zijn als dit niet perse nodig is. Als je iets leuk vindt ga je dit toch alsnog snel doen, maar relaxen en andere leuke dingen doen is ook belangrijk.

Abonneer nu op de Qoets.nl nieuwsbrief!

Abonneer nu op de Qoets.nl nieuwsbrief!

Voor de nieuwste voorraad, laatste filmpjes en leuke interviews.

Abonneer!