Qollega aan het woord: Reinder Sterk
273560962_5020527878041502_3701981719713509813_n.jpeg

Qollega aan het woord: Reinder Sterk

27 juni 2024

Ontwerp zonder titel (7)
Reinder sterk

Interview Reinder Sterk

Verantwoordelijk voor Team Levering

Tijdens de bouw van de woning van Reinder zijn moeder, kwam hij regelmatig bij Regts bouwmaterialen, destijds, tegenover het logistieke centrum van Qoets in Leeuwarden. Het viel Reinder op dat er vaak fraaie auto's stonden. De interesse was gewekt. Een jaar later kwam Reinder een vacature tegen van Qoets en aarzelde geen moment!

Hoe ben je bij ons gekomen en wat was je eerste indruk?

Tijdens de bouw van mijn moeders woning kwam ik regelmatig bij Regts bouwmaterialen tegenover ons, destijdse logistiek centrum in Leeuwarden. Ik zag vaak mooie auto's staan, vooral een BMW 330d Sedan (F31) met Qoets.nl belettering. Mijn interesse was gewekt en ik begon Qoets.nl te volgen. Later dat jaar zag ik een vacature op Facebook en wist ik zeker: hier wil ik werken! Mijn eerste indruk kwam overeen met mijn hoge verwachtingen: een echt familiebedrijf, fijne klanten en mooie auto's.

Welke auto rijd je op dit moment?

Momenteel rijd ik een BMW 530i Sedan. Een ontzettend fijne reisauto, vooral tijdens de vakanties!

Wat zijn jouw auto dromen?

Met Qlanten komt deze vraag vaak ter sprake. Het antwoord wisselt wel eens, maar momenteel droom ik van een Mercedes-AMG GT C Roadster. Chique, bruut en uniek in één. Het liefst in dat "saaie" zilver of grijs, dat past het beste bij mij... ;)

Wat doe je binnen het Qoets team?

Binnen Qoets ben ik verantwoordelijk voor het leveringsteam. De Qlantreis begint zodra de koopovereenkomst door onze Qollega verkoper is verzonden. Wij zorgen ervoor dat klanten tijdens dit onderdeel van de Qlantreis ontzorgd worden door afspraken na te komen, auto's te laten voldoen aan onze leveringscondities en te helpen met bijvoorbeeld het zoeken naar een passende verzekeraar, de aankoop van een laadpaal of lakverzegeling. Tijdens mijn werkzaamheden houd ik me veel bezig met klantcontact, samenwerking met leveranciers, financiën en de verdere ontwikkeling van het leveringsteam en de Qlantreis.

Wat vind jij het leukste aan het werken bij Qoets?

Het leukste aan werken bij Qoets is het contact met de klanten. We hebben veel persoonlijk contact en dat leidt tot mooie gesprekken en leuke ontmoetingen. Veel klanten hebben we al meerdere auto’s geleverd, waardoor er een echte band ontstaat. Dat geeft me elke dag veel energie. De kers op de taart is natuurlijk de combinatie met auto's, iets waarvan ik als kleine jongen al droomde.

IMG_6678.max-1600x1600.jpegquality-84.jpg
Qerstdiner

Hoe zou je de sfeer binnen het team beschrijven?

Ons team voelt hecht en vertrouwd, net als familie. Verschillende Qollega's zijn ook familieleden van elkaar, wat snel voor een aangename sfeer zorgt. Ik hoop dat klanten deze sfeer ook zo ervaren. Veel Qollega's maken al lange tijd deel uit van het team, wat zorgt voor een hechte, betrokken en vertrouwde sfeer.

Welke verbeteringen zou jij graag zien bij Qoets?

Ik ben trots op de verbeteringen die wij al hebben doorgemaakt maar ook enthousiast over de mogelijkheden die er nog zijn. Voor het levering team zie ik nog meer mogelijkheden in het standaardiseren en structuren van het leverproces dit draagt bij aan hogere tevredenheid voor onze Qlanten, leveranciers en Qollega's. Dit is erg belangrijk voor ons.

Welke kwaliteit zou je willen ontwikkelen de komende jaren?

Ik wil beter leren om uit de dagelijkse operatie te stappen en me meer te focussen op de lange termijn. Als ik hierin een goede balans kan vinden, worden mijn dagelijkse uitdagingen op de lange termijn telkens iets eenvoudiger en gaat daarbij onze Qlantreis en klanttevredenheid verder omhoog.

Wat vind je het moeilijkste in je baan?

Het moeilijkste vind ik het balanceren tussen de dagelijkse operationele taken en de strategische planning voor de lange termijn. Het is een uitdaging om de juiste prioriteiten te stellen, zodat we zowel vandaag als in de toekomst onze succesvol blijven.