Qollega aan het woord: Marnix Smink
273560962_5020527878041502_3701981719713509813_n.jpeg

Qollega aan het woord: Marnix Smink

15 augustus 2022

e937f5a8-4420-44c4-8b8b-88a7b6601af6.jpeg

Interview Marnix Smink

Medewerker Levering

Marnix zijn zus werkt bij Qoets als boekhouder. Zijn zus vond dat Qoets wel eens een goed bedrijf zou kunnen zijn voor Marnix en kwam met het voorstel. Met de liefde die Marnix al sinds jongs af aan had voor auto's, aarzelde hij geen moment over Qoets!

Hoe ben je bij ons gekomen en wat was je eerste indruk?

Ik ben bij Qoets gekomen via mijn zus die de boekhouding verzorgd van Qoets. Zij heeft mij al vaker gezegd dat Qoets misschien wel een leuk bedrijf voor mij zou kunnen zijn, aangezien ik al een aantal jaar in de automotive zit en sinds jongs af aan een passie voor auto's heb! Eenmaal toen mijn zus met het voorstel kwam, leek het me daarom erg leuk om bij Qoets aan de slag te gaan.

Welke auto rijd je op dit moment?

Een Volkswagen Polo 1.2 TDI Bluemotion uit 2014.

Wat zijn jouw auto dromen?

Als droomauto een Ferrari 812 superfast en als gezinsauto en diQ uitgevoerde BMW X5!

Wat doe je binnen het Qoets team?

Ik ben afleverspecialist. Samen met mijn Qollega Reinder Sterk verzorgen wij de afleveringen van alle Qoetsen. Verder ben ik verantwoordelijk voor de benodigde documentatie rondom de afleveringen, alle reviews die onze Qlanten plaatsen op onze website en maak ik persoonlijke instructievideo's van de Qoetsen die we naar de Qlant sturen voor aflevering.

Wat vind jij het leukste aan het werken bij Qoets?


Uiteraard het werken met prachtige, jong gebruikte auto's, maar vooral de leuke Qollega's waar ik mee samenwerk en de Qlanten die ik ontmoet. Tijdens de afleveringen een relatie opbouwen met Qlanten is een super leuke en interessante ervaring, heb ik het afgelopen jaar gemerkt!

IMG_6678.max-1600x1600.jpegquality-84.jpg
Qerstdiner

Hoe zou je de sfeer binnen het team beschrijven?

De afwisseling formeel/informeel is on point bij Qoets. Tijdens het werken en bij meetings houden we het kort en werken we zo efficiënt mogelijk en tijdens de lunch kunnen we over van alles en nog wat praten en wordt er veel gelachen met elkaar!

Welke verbeteringen zou jij graag zien bij Qoets?

Soms komen we een dag voor aflevering erachter dat er nog iets 'mankeert' aan de auto. Hier moeten we dan snel schakelen om dit te verhelpen en de auto zo snel mogelijk aflever klaar te maken. Dit kan soms de werkdruk wat verhogen en andere werkzaamheden vertragen. De planning zou dus iets beter kunnen.

Welke kwaliteit zou je willen ontwikkelen de komende jaren?

Net iets makkelijker contact leggen/het gesprek aan gaan met de Qlant. In het begin had ik soms nog wat moeite hiermee. Gelukkig gaat dit nu een stuk beter maar is er altijd ruimte voor verbetering.

Wat vind je het moeilijkste in je baan?

Het plannen van mijn overige werkzaamheden naast het maken van de instructievideo's. De video's nemen af en toe wat meer tijd en beslag waardoor ik soms even wat langer moet blijven om de overige werkzaamheden af te krijgen.

Abonneer nu op de Qoets.nl nieuwsbrief!

Abonneer nu op de Qoets.nl nieuwsbrief!

Voor de nieuwste voorraad, laatste filmpjes en leuke interviews.

Abonneer!