FAQ Levering van mijn Qoets
Aflevering - BMW 530i Touring - CF90609.jpg.jpg

FAQ Levering van mijn Qoets

21 maart 2024

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hem gerust dan helpen wij jou graag.

Met vriendelijke groet,

Team Levering Qoets.nl 🚗💨

Q - Wanneer kan ik het kenteken van mijn Qoets verwachten?

A - Het kenteken van jouw Qoets verwachten wij een aantal dagen voor aflevering. Zodra de gegevens bekend zijn sturen wij dit toe per mail tezamen met de factuur.

Q - Op wat voor banden wordt mijn Qoets geleverd?

A - Qoetsen worden uitsluitend geleverd op zomerbanden, tenzij anders besproken. Mocht je een voorstel willen voor de levering van winterbanden(set) dan vernemen wij dat graag.

Q - Op wat voor kentekenplaten wordt mijn Qoets geleverd?

A - Qoetsen worden uitsluitend geleverd met luxe kentekenplaten oftewel kentekenplaten met opgelegde kunststof letters en cijfers.

Q - Is de auto bij aflevering helemaal klaar en zijn de eventuele besproken werkzaamheden uitgevoerd?

A - Bij aflevering is jouw Qoets helemaal klaar conform onze leveringscondities en eventuele extra besproken werkzaamheden. Klaar voor vele fijne Qilometers!

Q - Hoe kan ik de betaling voldoen en hoe weet ik of Qoets de betaling heeft ontvangen?

A - De betaling kan uitsluitend worden voldaan via de betaallink die je ontvangt samen met de factuur of middels handmatige overboeking. Het is niet mogelijk om bij ons te pinnen. Let op: sommige banken hanteren een betaallimiet voor overboekingen. Controleer dit tijdig om teleurstellingen te voorkomen. Wij ontvangen de betaling graag voor of uiterlijk tijdens aflevering. Na het voldoen van de betaling ontvang je een betalingsbevestiging via e-mail.

Q - Helpen jullie ook bij het zoeken naar een goede verzekeringsmaatschappij?

A - Qoets.nl denkt graag met je mee, ook bij het zoeken voor een juiste verzekeraar voor jouw Qoets. Bij een verzekering is het naast een goede premie erg belangrijk dat je goed geholpen wordt in het geval je schade hebt of als de auto bijvoorbeeld gestolen wordt. Voor de verzekering van je nieuwe Qoets kun je bij onze partner AFIC terecht.
Wil je een voorstel voor een verzekering? Stuur een kort bericht door op de link te klikken: LINK of bel nu direct met AFIC: 058 767 65 70

Q - Helpen jullie ook bij het installeren van een laadpaal voor mijn Qoets?

A - Qoets.nl denkt graag met je mee, ook bij het zoeken naar een laadpaal voor jouw Qoets. Stuur een kort WhatsApp bericht door op de link te klikken: LINK of bel nu direct met Soolutions: 085 060 47 84

Q - Hoe wordt de tenaamstelling en vrijwaring gedaan en welke documenten ben ik dan benodigd?

A - Jouw nieuwe Qoets wordt in de ochtend op de afleverdag tenaamgesteld. Het tenaamstellingverslag ontvang je vervolgens via e-mail. Bij aflevering zijn wij documenten benodigd van de inruilauto. Klik op onderstaande link waarin wij jou alles vertellen welke documentatie wij benodigd zijn van jouw inruilauto.

Link naar onze blogpagina
https://qoets.nl/blog/benodigde-documentatie-voor-de-aflevering/

Stel je vraag gerust!

Stel je vraag gerust!

Stuur een e-mail naar: levering@qoets.nl

of stel je vraag direct via WhatsApp!