Extra producten Mercedes E-klasse Estate -
Mercedes - E 53 AMG Estate - A582935 - Teaser - Exterieur (8).JPG

Extra producten Mercedes E-klasse Estate -

20 juli 2022

Mooie en praktische aanvullingen voor jouw Mercedes E-klasse Estate
We hebben speciaal voor jouw Mercedes E-klasse Estate een aantal extra's geselecteerd welke door veel van onze Qlanten als handig of nuttig worden ervaren. Onderstaand een selectie van onze Qoets.nl keuzes.

Producten bestellen?
De extra producten kunnen eenvoudig besteld worden door eerst te klikken op ''toevoegen'' en vervolgens op ''versturen''. Wij zorgen ervoor dat deze extra producten gemonteerd worden of aanwezig zijn bij aflevering.

Producten

550x309.jpg

133,00

Bescherm het interieur van jouw E-klasse optimaal met deze originele Mercedes rubberen automatten. Het beschermt optimaal tegen krassen, vuil en vocht. De All-weather mattenset bestaat uit de vloermatten voor de voor- en achter passagiers.
Toevoegen
550x213.jpg

100,00

De All-weather kofferruimtemat is slijtvast, vochtwerend en behoudt het interieur van jouw E-klasse. Ideaal voor hondenbezitters.
Toevoegen
172126.jpg

300,00

De originele Mercedes basis dakdragers zijn precies passend en afgestemd voor op jouw E-klasse. Het maakt het mogelijk om dakboxen, fietsenhouders, ski- snowboard- en surfplankhouders te monteren.
Toevoegen

0,00

Meer bagage mee op vakantie? De Mercedes dakkoffer met ! liter capaciteit biedt uitkomst. Geschikt voor transport van bijvoorbeeld acht paar ski's of juist koffers vol zomerse kleding. Deze dakbox is simpel te monteren op Mercedes basis dakdragers.
Toevoegen

0,00

De fiets wordt loodrecht op de fietshouder bevestigd en is geschikt voor fietsen met een framebuisdiameter tot 80mm. De fietshouder is compatibel met de Mercedes basis dakdragers.
Toevoegen

0,00

Toevoegen
acs-afneembaar-vertikaal.jpg

Op aanvraag,00

Eenvoudig handmatig afneembare 13-polige trekhaak. Ideaal voor het trekken van een aanhangwagen of fietsendrager. De prijsstelling is inclusief professionele montage, verloopstekker en luxe witte kentekenplaat.
Toevoegen

Op aanvraag,00

De trekhaak met wegklapbare kogelkop is zeer comfortabel elektrisch achter de bumper te draaien zodat hij bij rijden zonder aanhanger van buitenaf nauwelijks zichtbaar is.
Toevoegen

795,00

Het is mogelijk om de achterramen achteraf te tinten met de gelijke tint als af-fabriek. Getinte ramen zorgen voor een aangenamer klimaat achterin en maken de looks van jouw E-klasse nog fraaier.
Toevoegen

595,00

Jouw E-klasse verder ontchromen? Het is uiteraard ook mogelijk om de raamsierlijsten te wrappen naar hoogglans zwart.
Toevoegen

595,00

Liever hoogglans zwarte dakreling? Dat kan! Het is mogelijk om de dakreling te wrappen naar hoogglans zwart.
Toevoegen

Disclaimer: het is mogelijk dat er in het voorstel extra producten worden aangeboden welke wij al mogen leveren of tot de uitvoering van de Mercedes E-klasse behoren.

Taxi SVG color12 of 24 maanden merkgarantie inclusief haal- en brengservice
Car SVG colorFamiliebedrijf sinds 1923
Reviews colorPersoonlijk en betrouwbaar
Awards SVG color9,3 uit 1044 klantbeoordelingen