Career Event TIO
Alpina - B3 Touring - FV30196 - Teaser - Exterieur (1).jpg

Career Event TIO

21 februari 2022

Dank voor je bezoek en het leuke contact op het TIO Career event!

Wij vonden het erg leuk om je te ontmoeten. We komen graag in contact met je voor een vervolg.
Onderstaand extra informatie over Qoets en mogelijkheden voor een stage of baan bij Qoets.

Qoets.nl
Wij zijn dé premium autodealer met de beste service, kwaliteit en dienstverlening. Wij leveren auto’s en zorgen voor alle service na aankoop.

Wij leveren auto’s uit eigen voorraad en op bestelling. Wanneer deze Qoets niet op voorraad staat kijken we aan de hand van de wensen van de klant naar een passende auto. Daarnaast verzorgen wij onderhoud- en servicewerkzaamheden voor onze klanten.

Wat doen wij
Bij qoets draait het de hele dag om de klantreis en de optimalisering hiervan. Wij werken er hard aan om elke klant optimaal te helpen. Dit geldt voor het aanschafproces, het leveringsproces en de tijd daarna wanneer je rijdende Qoets klant bent.
Wij bouwen eigen software om deze klantreis perfect te laten verlopen en zijn zo in staat om het proces goed te beheersen.

Hoe is het om te werken bij Qoets

Wij staan voor een zeer persoonlijke benadering en topservice, zo bieden we landelijke haal- en brengservice bij aanschaf, garantiewerkzaamheden en onderhoud. Onze service, kwaliteit en dienstverlening zijn dé drijvende kracht achter onze groei de afgelopen jaren. Om deze groei en kwaliteit vast te houden zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven nieuwe Qollega's.

Qoets collega zijn/worden
Belangrijke eigenschappen van een Qoets Qollega zijn dat hij of zij nauwkeurig en stressbestendig is, het belang inziet van het aanbrengen van structuren en processen en deze probeert te verbeteren. Een sterk ontwikkeld gevoel voor ICT en uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal zijn een vereiste.

Qoets biedt nieuwe Qollega's een inspirerende en innovatieve werkomgeving. Bovendien is een steile leercurve en daarmee jouw ontwikkeling een doel op zich.

Geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging bij Qoets.nl? Kijk nu naar onze openstaande vacatures via deze link.

Solliciteer nu!

Solliciteer nu!

Stuur je motivatie en CV naar reinder@qoets.nl.

Of solliciteer direct via Whats app!