Extra producten voor jouw Qoets -

15 januari 2021

Mooie en praktische aanvullingen BMW 5-serie
We hebben speciaal voor jouw BMW 5-serie een aantal extra's geselecteerd welke door veel van onze Qlanten als handig of nuttig worden ervaren.

De extra producten kunnen eenvoudig besteld worden door eerst te klikken op ''toevoegen'' en vervolgens op ''versturen''. Wij zorgen ervoor dat deze extra producten gemonteerd worden of aanwezig zijn bij aflevering.

Mochten er vragen zijn vernemen wij dat graag.

Producten

249,00

De laklaag van de auto krijgt met Waxoyl Glaze Gard een lakverzegeling. Hierdoor behoudt de autolak beter zijn diepe glans en is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf zoals: Uv-straling, zure regen, modder, hars, insecten en strooizout.
Toevoegen

899,00

Extreme bescherming van de laklaag met Waxoyl Crystal Coat een harde flexibele Silicium glas coating. Het geeft de lak extreme bescherming tegen chemische vervuiling en behoudt gedurende 3 jaar zijn diepe glans. Door de glascoating blijft de auto langer schoon en maakt het reinigen eenvoudiger. Met de Waxoyl Crystal Coat is de lak 3 jaar beschermt tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf zoals: Uv-straling, zure regen, modder, hars, insecten en strooizout.
Toevoegen

147,00

Bescherm het interieur van jouw 5-serie optimaal met deze originele BMW rubberen automatten. Het beschermt optimaal tegen krassen, vuil en vocht. De Allweather mattenset bestaat uit de vloermatten voor de voor en achter -passagiers.
Toevoegen

145,00

De Allweather kofferruimtemat is slijtvast, vochtwerend en behoud het interieur van jouw BMW 5-serie. Ideaal voor hondenbezitters.
Toevoegen

249,00

De originele BMW basis dakdragers zijn precies passend en afgestemd voor op jouw 5-serie. Het maakt het mogelijk om dakboxen, fietsenhouders, ski- snowboard- en surfplankhouders te monteren.
Toevoegen

899,00

Meer bagage mee op vakantie? De BMW dakkoffer met 520 liter capaciteit biedt uitkomst. Geschikt voor transport van bijvoorbeeld 8 paar ski's of juist koffers vol zomerse kleding. Deze dakbox is simpel te monteren op BMW basis dakdragers.
Toevoegen

109,00

De fiets wordt loodrecht op de fietshouder bevestigd en is geschikt voor fietsen met een framebuisdiameter tot 80mm. De fietshouder is compatibel met de BMW basis dakdragers.
Toevoegen

585,00

Zet eenvoudig in een paar minuten jouw (e-bike) fietsen achterop jouw 5-serie. Veilig te monteren op de trekhaak en biedt ruimte voor twee (e-bike) fietsen.
Toevoegen

1.695,00

Eenvoudig handmatig afneembare 13-polige trekhaak. Ideaal voor het trekken van een aanhangwagen of fietsendrager. De prijsstelling is inclusief professionele montage, verloopstekker en luxe witte kentekenplaat.
Toevoegen

Op aanvraag,00

De trekhaak met wegklapbare kogelkop is zeer comfortabel elektrisch achter de bumper te draaien zodat hij bij rijden zonder aanhanger van buitenaf nauwelijks zichtbaar is. De bedieningsschakelaar wordt in de bagageruimte verwerkt.
Toevoegen

178,00

BMW LED portierverlichting met vier verschillende logo's. Deze vervangt de normale portierverlichting. De prijsstelling is voor een set van twee inclusief montage.
Toevoegen

83,00

Geef jouw 5-serie velgen de perfecte look met de vastaande BMW naafdoppen. Terwijl je rijdt en de banden en velgen roteren, blijft deze naafdop altijd leesbaar. De prijsstelling is voor een set van vier inclusief montage.
Toevoegen

238,00

De M Performance hoogglans zwarte nieren geven jouw 5-serie nog een sportiever aanzicht. De prijsstelling is inclusief montage.
Toevoegen

795,00

Het is mogelijk om de achterramen achteraf te tinten met de gelijke tint als af-fabriek. Getinte ramen zorgen voor een aangenamer klimaat achterin en maken de looks van jouw 5-serie nog fraaier.
Toevoegen

595,00

Jouw 5-serie verder ontchromen? Het is uiteraard ook mogelijk om de raamsierlijsten te wrappen naar hoogglans zwart. Dit product is alleen leverbaar voor een Touring.
Toevoegen

425,00

Liever hoogglans zwarte dakreling? Dat kan! Het is mogelijk om de dakreling te wrappen naar hoogglans zwart.
Toevoegen

Disclaimer: Het is mogelijk dat er in het voorstel extra producten worden aangeboden welke wij al mogen leveren of tot de uitvoering van de BMW 5-serie behoren.

BMW 5-serie Touring inclusief basisdragers en dakkoffer.

Car SVG colorFamiliebedrijf sinds 1923
Awards SVG colorPersoonlijk en klantvriendelijk
Taxi SVG colorHaal- en brengservice voor Verkoop en Service
Reviews color9,2 uit 808 beoordelingen